Jump to content

Mattias_W

Klubbmedlem
  • Inlägg

    14
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Mattias_W

  1. Jag har två olika axle-back som jag skiftar mellan beroende på humör och besiktning. Flowmaster American Thunder Classic https://www.americanmuscle.com/american-thunder-axleback-13gt.html Dessa låter otroligt gott med härligt V8 "blubb" på tomgång, och vrålar galet när man gasar. Dessvärre är det helt sjukt mycket drone i bilen med dessa. Sen har jag även Ford Performance Sport Axle-Back https://www.americanmuscle.com/ford-axleback-2011gt.html Dessa är rätt tysta om man inte gasar, men låter helt ok på full gas. Dessa är det ingen drone i alls. Som att åka "vanlig" bil så länge men kör lugnt och håller hastigheten. Borla gör ju dessa åt Ford står tom Borla på dem undertill och tror de är rätt lika Borla S varianten. Jag har MBRP XP-Series 3" H-Pipe och over axle rör ifrån en Shelby som original inte har resonans "klumparna" som GT har. Jag hade nog kollat så de verkligen har fått tätt när de monterande ljuddämparna.
  2. Jag har funderat i samma banor, både med den Dynavin eller sån "Teslastyle". Har läst mycket gott om de Dynavin och sett någon på Facebook i en svensk mustanggrupp som är mycket nöjd med den. Dock så om jag har fattat det rätt så klarar ingen av dem att använda den inbyggda mic:en som sitter i bilen. Utan man får dra en ny extern mic för att få blåtandsuppkopplingen att fungera. (Teslan är jag rätt säker på, lite osäker på Dynavin). Lika så är det lite oklart om man har original backkamera, vilket sitter original i min i backspegel. Skulle krävas en del pill att få till det att den skulle visas i stereon istället. Har man en original nav så är det lättare att få det att fungera, vilket inte jag har. Har en 2013 GT Premium.
  3. Ett tips kan ju vara att kolla på skroten, tex på laga.se eller bildelsbasen.se.
  4. Tack Sänkte ca 1.5" bak och lite mindre fram. Var väldigt mycket luft mellan däck och skärm innan, framför allt bak. Nu är fram fortfarande lite lägre än bak, vilket jag vad ute efter.
  5. Hej gott folk! Jag är en återkommande medlem i klubben efter några års uppehåll. Förra gången hade jag en vit GT -05. Nu blev det en svart GT -13. Blev förvånad på hur tyst den var original, då min gamla hade flowmaster ljuddämpare på sig. Så blev att beställa flowmaster till denna också, så nu låter den som den ska. (Tom mer än vad jag räknade med ) Passade på att sänka bilen lite också samtidigt som jag bytte ljuddämparna. Hade sett framemot lite träffar i sommar, men läget är ju som det är. Riktigt gott med en V8 i garaget igen! /Mattias
  6. Varsågod! Hoppas du blev klokare av artikeln.
  7. Här är en länk till tidningen som Tbird nämner. Går att läsa hela tidningen som pdf, och på sidan 140 finns artikeln. http://www.scribd.com/doc/237010061/Hot-Rod-October-2014-pdf#scribd
  8. Eller denna på Kjell. http://www.kjell.com/sortiment/hus-halsa-fritid/verktyg/matinstrument/obd-2/obd-2-till-bluetooth-adapter-p48500 Sen para ihop den med valfri Iphone eller Android-telefon och ladda hem Torque ifrån Google store. Finns väl något liknade till IPhone också.
  9. Tackar! Ja V70 rullar på bra, jag har dock en utan XC.
  10. Tackar! Blir surt sen när Mustangen sätts in i garaget i vinter och man måste köra Volvon... Men blir ju desto roligare igen sen när våren kommer.. Inte omöjligt att det blir en sväng till Växjö den 12/7!
  11. Tack! Jo, Volvo:n har jag kvar också. En fundering, antar att det är någon moderator på forumet som ändrar om min status till "Klubbmedlem" istället för "Forummedlem"?
  12. Hej! Jag är 38år, är precis ny medlem (CMC#: 4783) och även ny Mustang-ägare, första bilen i ägo som inte är en Volvo! Och just Mustang har jag länge varit svag för, sen när jag såg en vit Mustang till salu så var det kört! Det ironiska är att jag alltid har haft svarta bilar och såg mig självklart i en svart Mustang. Men jag föll pladask för den vita Jag ser framemot att vara med på ponyrides och träffa likasinnade! Jag avslutar med ett citat ifrån min äldsta dotter (fyller 8 i sommar). En bekant tittade på bilen och frågade hur många hästar det är i den. Min dotter som var med svarade snabbt att -Det är 3 st, en i fronten, en på ratten och en på framrutan!
×
×
  • Create New...