Jump to content

Tommy Iggesund

Klubbmedlem
  • Inlägg

    484
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    1

Allt skrivet av Tommy Iggesund

  1. Jag har Airaid med öppet filter och sct x4 tuner, insuget syns på bild, på min sida.
  2. Följer, men sct tuner + öppet filter ger väl 15-20 HK ?
  3. Brickan sitter innanför fälgen, alltså mellan fälgen och bromsskivan. Sitter en bricka påträdd på 1 hjulbult på varje bromskiva, testa det först. Om ingen har tagit bort brickorna tidigare. Så är det 4 st per bil.
  4. Felkoden P0420 indikerar att katalysatorn inte fungerar effektivt och att den troligen behöver bytas ut. Om koden genereras måste du diagnostisera motorn samt bränsleinsprutnings-, tändnings- och avgassystemen. En igensatt katalysator.
  5. Ett tips från Grufmanbil, Det kan sitta en bricka vid varje bromsskiva, som håller den lite på plats. Helt onödig, ta bort den och gör ren anliggningsytan på skivorna och fälgarna. Hoppas det hjälper. Annars får du balansera däcken , troligtvis bak. lycka till
  6. Det var inte jag som behövde hjälp.
  7. https://www.youtube.com/watch?v=mLC-_svXmxs&pp=ygUxSG93IHRvIHJlcGxhY2Ugb3V0ZXIgZG9vciBoYW5kbGUgMjAwNS0tMTQgbXVzdGFuZw%3D%3D
  8. Det stod förut på Grufmanbil , deras hemsida. Men dom har en ny sida och på den är det inga tips.
  9. Tack för hjälpen. Kommer att lämna bilen till en verkstad, det går på garantin. Har den säljande firman lovat, även elen till förarsätet är bristfälligt.
  10. Hej det minskar vatten i expansionskärlet, när jag konditionskör bilen. Kommer ut i vänster ljuddämpare. Insuget har jag läst om tidigare hos Grufman,att det kan bli sprickor . Även tändstiften på vänster såg svarta och blöta ut. Hur gör jag för att utesluta toppackning eller insuget?
  11. Jag har inga problem, man kan ringa till dom
  12. Ok. Tack för ditt utförliga svar. Var nog lite så som jag misstänkte. Jag är nöjd som det är. Den är ganska rapp med den som är inlagd nu.
  13. Den har touchskärm, det jag undra är om sct x4 har en bättre färdig tun att lägga in. Jag törs ju inte ändra något i bilen, som är gift med den jag har nu. Ändra i tuner, kan jag inte själv. Det fanns en sct x4 till salu, lurade lite den om den är bättre
  14. Hej Är det någon som vet om en SCT X4 är bättre än den jag har, den följde med bilen. Tacksam för svar
  15. Är det inte 5,7 l motorolja, det är det i 2005 Gt , samma motorvolym.
  16. Har du väntat några minuter och kollat igen?
  17. Det rinner ner på sidorna, om det är det du menar med dränering . ok, tack
  18. Hej när jag tvättar bilen eller när det regna så samlas det vatten innan för cabben, i säcken. Hur åtgärdar jag det, någon som vet?
  19. Hej är det någon som har ett vindskydd över och kan tänkas att sälja det? -99 GT cab
×
×
  • Create New...