Jump to content

Slagsida

Klubbmedlem
  • Inlägg

    32
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    1

Slagsida last won the day on 20 juni 2023

Slagsida had the most liked content!

Medlemsinformation

  • CMC
    9410
  • Region
    Syd
  • Stad
    Malmö

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Slagsida's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

2

Omdömespoäng

  1. Någon som har erfarenhet av chiptrim på bilen? Finns bl a ett tyskt märke GAN GA/GA+. Pluggas direkt i OBD-porten och styrs av en app i mobilen. Finns en för Mussar som skall ge ca 20 hk extra och bättre bränsleekonomi. Det skall vad jag förstår vara ett alternativ till att mappa om med tuner.
  2. Testa denna t ex https://www.carsforsale.com/1989-ford-mustang-for-sale-C112059
  3. Kan du inte bara Googla? Blocket, bilwebb, trovit mfl siter kan kanske ge någon ledning.
  4. Det är ju som att sno godispåsen från ett barn. Det har varit jättekul att följa ditt projekt.
  5. Kan vara handhavandefelfrån min sida, eller så hittar jag inte vad jag letar efter på Grufman. När jag söker med regnr får jag upp typ 15 produkter, dock inte denna packning. Har redan beställt från Hansen.
  6. Tack för svar. Hittade den oxå hos Hansen. Trots Hayes verkstadsmanual förstod jag inte vilken packning det var fråga om. Men nu verkar jag fått rätt på, vilken del det rör sig om.
  7. Så här står det på Hansen : ATPB219 Automatlådefilter kit 03-07 Ford 5R55S Obs! Trågpackning ingår inte. Trågpackning - FELTOS18742 eller NAT46300W Så någon packning finns där ju.
  8. Enligt verkstaden (vars ägare oxå kör Musse) behövdes en ny packningen till tråget. Han trodde inte det skulle bli tätt annars.
  9. Tänkte byta olja i växellådan (automatlåda) Mustang GT Convertible 2006 4.6L. Var får man tag i originalpackning till tråget/filtret. Verkar inte finnas hos Grufman och följer inte med när man beställer filtret från t ex Hanssen Racing.
  10. Blev den något bra eller? Min bror har inte hunnit testa, då de byter lokaler på hans jobb. Är gärna försökskanin.
  11. Verkar vara tillverkade i guld. Hittade detta på nätet: https://cults3d.com/en/3d-model/various/seat-release-knob-2005-2014-ford-mustang Tror att det finns en 3D-printer i släkten, så det blir väl att testa.
  12. Tänkte att jag får lägga upp bild på resultatet nu när jobbet är gjort. Fick hjälp av forumet att hitta nya rambalkar som lämnades in för pulverlack o sedan montering. Passade på att sätta in ett fjäderbensstag oxå, så nu känns bilen som ny.
  13. Någon som sitter på en fil för att kunna 3D-printa den där lilla spaken som alltid går sönder som sitter bak på framstolarna för att fälla fram ryggstödet? Har bara metallpiggen kvar på mina stolar. Fanns tidigare på nätet men är nu borttagen då någon tydligen tagit filen och börjar sälja 3D-printade spakar på eBay.
  14. Har lite bekymmer med handtaget på förarsida och sökte på forumet. Det dök upp ett stängt inlägg på fix o tips, där man hänvisar till en beskrivningen. Kan dock inte hitta denna beskrivning någonstans. Någon som vet vad det är för beskrivning man hänvisar till. Hur krångligt är det att plocka ut handtaget o åtgärda det?
×
×
  • Create New...