Jump to content

malawijanne

Medlemmar
  • Inlägg

    13
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av malawijanne

  1. Ingen som vet vad den justerar, det sitter även en större bult och det är typ nästan som vinkeljärn inne i dörren som kan justeras.Men vad justerar den ?
  2. Har forskat lite, eftersom hag har en tidig mustang så skall det bara vara ett stift, till skillnad mot var det var 65. Nu stitter det kablage med två stift som passarden nya ratten, det finns även en extra kabel eftersom den nya varianten leder + ström, min jordar bara med en kabel.Så det blir att köpa nytt kablage, eller att köpa en rattkopia som passar en 65 års modell med två ringar som leder strömmen,hmm svåra beslut nu.
  3. Jag håller på att justera mina fönsterhissar på min lilla bil.Är det någon som vet vad den lilla sexkantskruven som sitter nästan längst upp på sidan mot låset är till för.
  4. jag har en liten fråga.Jag har just nu en träimitiationratt på min bil, men jag skulle vilja byta till originalratten. När jag skiftar ratten så ser jag att det inte stämmer med stiften till tutan.Till träimitationen så går det två stift som leder över pluström till ett relä.Som jag fattar det så skall tutan jordas i originalratten.Vad kan jag göra, går det att ta bort ett stift och koppla det andra till jord istället eller är jag tvungen att byta till ett annat kablage?Janne
  5. Stämmer denna uppgiften.Jag trodde att man betalade 12% moms på bilar äldre än 30 år och i originalskick.Nu kommer jag att svära i kyrkan, men varför kan man får thunderbirdcabbar 64-66 billigare än mustanger från samma årtal.
  6. En cabbe 64-66 med en smallblock i. Gärna röd med vit cabbe som originalfärg.Men hittar jag en fin 67-69 med smallblock i så stänger jag inte dörren för en sådan. Jag har varit intresserad i många år att köpa en musse, men jag har inte haft möjlighet innan, nu har jag det och jag har även ett garage att ställa in den i på vintern, så nu är det äntligen dags.Jag har lite frågor som ni kanske kan besvara.Fanns det styrservo och bromservo även på dom första mustanger eller är det tillval? Fanns det elcab på dom första mustangerna?
  7. Hej, jag vet inte om detta är okej, men om det inte är det så får adminstratören ta bort inlägget.Jag håller på och lusläsa annonser på mustangcabbar.Jag tänkte jag kanske skulle kunna få lite råd här på forumet.Jag har tittat på en mustang 64 1/2 på blocket se länk. http://www.blocket.se/stockholm/Ford_Mustang_Cabriolet_54795706.htm?ca=15&w=3 Vad tror ni om denna, vet ni något om den, tyvärr så är det ingen som svarar på annonsen så den kanske är såld.
  8. Hej, är ny här på forumet. Jag har tänkt att investera i en liten mustang cabbe från 64-67.Nu till min fråga, vilken modell är mest attraktig, eller vad är det som gör att dom olika modellerna skiljer sig i pris förutan skicket på bilen.Janne
×
×
  • Create New...