Jump to content

AndréBc

Medlemmar
  • Inlägg

    21
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av AndréBc

  1. Lite bilder på min Roush Stage 2 :)
  2. såg den ute vid bk och e4an här i ödeshög för typ 3månadersen då verkade den vara på väg ner till frankrike där jag följde upp den på nätet sen :)
  3. AndréBc

    André Borg

    Min Mustang 06 Roush Stage 2
  4. From the album: André Borg

    Från Gislaveds Träffen i början av sommar 2015
  5. tja! jag har bytt huvudenhet precis och håller på med strömkabeldragning bak. någon som vet hur jag får bort baksättet samt sidorna i baksätet för att dra kablarna??
  6. Vad menar du med brytpunkten, att det kom en ny motor efter 2011? go effekt ökning iallafal är kvaliten lika hög på de nya motorerna som den gamla 4,6an?
  7. om jag förstod det rätt så va det priset som jämfördes mellan en 05-09 och 10-12 mustang gt och att priset verkade va ganska lågt på 10-12orna och de är ju i såfall väldigt bra när den är så mycket bättre en en 05-09 däremot kan man ju undra varför de kostar ungefär samma, sen så finns det ju väldigt många special modeller av gt mellan 05-09 och det kanske är det som gör att det finns i samma prisklass i vissa fall eller vad tror ni?
  8. Det jag uppteckt är att du kan köpa en 11-12a för typ samma peng som en riktigt fin gt 05-08 kanske att 11-12 ligger lite högre men inte överdrivet
  9. Hej! jag har Shaker 500 och undrar vart slutsteget sitter till det systemet, det sitter inte i själva enheten? anledningen till att jag undrar är att jag skulle vilja ha en huvudenhet som man kan styra med bluetooch och med aux samt uppgradera med en liten sub, men som jag förstår det efter att ha läst komentarer här över så sitter altså extra slutsteg till Shaker 1000 på själva subwoffern? för efter marknads enheter ligger ju inte på så över drivet mycket effekt vilket skulle kunna ge problem om slutsteget satt inuti Shaker 500 enheten.
  10. Tycker den är riktigt bra men man får va med på lite norsk humor
  11. Riktigt fin! Lite speciellt med gt/cs?
  12. Hej! Jag heter André Borg. Kommer från Ödeshög i Östergötland. Har precis köpt mig en Mustang Roush Stage 2,Röd med svarta stripes. Är också medlem i klubben, ska bli riktigt kul ! väldigt nöjd över mustangen!
×
×
  • Create New...