Jump to content

musse/lightning

Medlemmar
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

musse/lightning's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Pilot lager som sitter i vevaxeln på FE 390 (nållager) Det är inte samma som 351 som är lätt att köpa,vad kan man hitta ett sådant? Någon som vet?
  2. Någon som bytt till whipple 4.0 med 4 tums hjul? Vilken rem? justerbart rem hjul.? Någon som har ett tips.?
  3. Jag har mailat lite och man får en Gps box för kartor och det lilla kort som ska bytas i skärmen och en antenn som ska sitta under instrumentbrädan .Går nog att använda mustang original. om det skiljer något mellan antennerna så är det matnings spänningen och det går att ordna om man vill ha kvar mustang original antenn + ett kablage. plugg n play ska det vara. Men stället ligger i Alvesta så det går säkert att åka förbi och titta vad man får, det tänkte jag göra. inte köpa grisen i säcken.
  4. Hej . Har också sökt en lösning på navproblemet. Hittat carperformance som säljer en lite annan lösning. man behåller mustang original prylarna, byter inte display eller radio. byter ett litet kort i det befintliga systemet och får Europa kartor (igo) förmodligen rätt lika med raxiom men slipper byta bort mustang original systemet om man vill ha det kvar. Har inte sett det i verkligheten mer än på tuben och fått info på mail. Uffe
×
×
  • Create New...