Jump to content

Jippe

Medlemmar
  • Inlägg

    40
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jippe's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

12

Omdömespoäng

  1. På min 2011 har jag redan bytt soft top, så jag hade kollat extra noga på hur mycket kärlek den har fått.
  2. Ibland blir jag så trött på mig själv. slänger ut en spontanfråga ovan på forumet utan och tänka. Visst jag använde lamptestaren, men även lamporna direkt så klart när jag väl fick dem. Oavsett så blev det med beröm godkänt på både registreringsbesiktning och kontrollbesiktning idag! Så nu är jag med i matchen.
  3. Nja, nu hade farsan en sådan lamptestare hemma så det ska nog lösa sig.
  4. Nu rev jag allt idag för att förbereda mig när jag väl får lamporna. Någon säger jag kan modifiera glödlampan för posititionsljus o blinker, hur gör man det? Fråga 2, när jag ska koppla in de vita positionsljusen som jag beställt, vilken kabel ska jag gå in på. Finns typ 3 som går dit och de har fina färger, så den som vet färgen.... har sökt efter något slags schema men ingen lycka så långt.
  5. Okej, jag har inte lyckats hitta bara det som är orange, så för att undvika byta hela insatsen vilket skulle också blir dyrt, om det ens finns utan orange. Så kan detta vara en alternativ lösning? Köpa sådana här små; http://grufmanbil.se/produkt/7979/ Koppla om på positionsljuskabel som är gul fast och till denna, placering brevid brevid. Sen låta blinker vara kvar och då bara blinka orange.
  6. Fick anmärkningar på registreringsbesikningen idag på mitt flyttgods, GT 2011 convertible. Front bumper positions ljus har jag bytt till vita men de ska lysa 45 grader innåt vilket är en utmaning på min GT 2011. Hade missat att jag skulle byta orange blinkers fram, själva reflexerna är gula och det är de jag behöver byta till vita. Då fungerar de även som positionsljus eftersom de lyser hela tiden och löser mitt andra problem med vinkeln på de andra positionsljusen. Dock vet jag inte vart jag ska få tag i sådana, någon som har tips? (Behöver jag byta ut hela eller finns de oranga delarna separat, har inte plockat isär ännu då jag såg jag behöver ta bort all plast och så i fram). Men med flyttsak är det okej om det blinkar vitt, så tänker det är min bästa lösning. VIN har jag stansat in med en körnare i bagagerummet efter tips som jag sökt fram här på forumet och det gick bra. En kille som jag träffade i klubben sa att jag kunde tejpa över rear bumper lights, det gick inte så bra. Men jag kopplade ur lamporna snabbt så det var inga problem sen med bara reflexen, bara de inte lyser. Tacksam för hjälp.
  7. Jag vågade inte chansa, tog vita glas.
  8. Min Mustang närmar sig hamnen i Göteborg och jag ska beställa parkeringsljus. Har fått med mig att det är parkeringsljus i vitt för bumper fram samt stansa chassinummer som jag behöver göra på mitt flyttgods. Fråga: Är det okej med smoked/svart glas om det lyser vitt vid funktion. Som denna LED? Tänkte det kunde vara snyggare än vitt på min svarta mustang om det är ok. https://www.amazon.com/gp/product/B072BGR3J5/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1LGDXCZMXB2CW Eller ska jag köpa klassiskt vitt glas med vit lampa? https://www.amazon.com/gp/product/B015RR3N18/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=AYPC7H8UJ2340 Jag har precis flyttat till Sverige men har en kompis som kan ta med det från USA i nästa vecka.
  9. Tack för tipset, ska kolla på det, har hört det från en annan vän också!
  10. Är det verkligen relistiska priser av vad de får för sina bilar? många begär ju mer än 300...
  11. Fantastisk information, tack för att du delar. Jag är på väg till Sverige efter 3 år i USA och funderar på att ta med min Mustang. Jag startade en tråd när jag inte hittade först. Har några "värderingsfrågor" om någon har lite vägledning där vore jag tacksam.
  12. Hittade den här fantastiska tråden som @NisseUSA delat med sig av som svara på många av mina frågor, tack! Men om någon kan ge mig en vägledning i min värderingsfråga vore jag tacksam.
  13. Hej Det närmar sig hemflytt till Sverige efter 3 år i USA och jag funderar på att ta med min 2011, GT 5.0, Convertible som flyttgods. (Jag köpte den 2014 för 24k USD till 6.90, idag är dollarn närmare 9, har använt den flitigt och har den varje dag till jobbet). Som flyttgods, behöver jag modifera bilen något med lampor eller liknande för att kunna besiktiga bilen? Om jag en dag skulle välja att sälja bilen i Sverige, vad krävs för att få den "Svensk" om jag får någon slags undantag som flyttgods? En sista fråga, vilket är svår att svara på men känner lite på er som kan Sverige och vet. Bilen är i OK skick, har gått 5000 miles, jag gissar jag kan få mellan 150k och 160k SEK här i USA, för container och försäkring behöver jag betala mellan 15k och 20k till Sverige plus eventuella modifieringar som är måste, registrering, besikning osv. Då landar jag totalt på kanske 180k i kost, är det värt att ta med den ur en "värderingsperspektiv" då? Vad står en sådan i Sverige på ett ungefär, 250? Primärt kommer jag behålla den, men jag vill veta om det är så jag skulle vilja sälja vid ett senare tillfälle. Tacksam för all hjälp jag kan få av er Hälsningar Jesper
  14. Hej Jag bor I USA just nu så för mig går det bra att beställa därifrån.
  15. Jag köpte ett hyfsat billigt cat back från American Muscle, men jäklar vilket got och raspigt ljud det var ändå. Pype-Bomb Super System Catback Exhaust (11-14 GT)
×
×
  • Create New...