Jump to content

Lennart GT 2006

Medlemmar
  • Inlägg

    8
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lennart GT 2006's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Nu har jag tagit ut Mussen ur vinterdvalan och lagt i en extra gummilist i överkant på vindrutan. Nu hör jag inget vinddrag förrän jag kommer upp i 160-170 km så jag tycker problemet är löst. Tack för alla svar.
  2. Jag har först nu blivit uppmärksammad på denna airbag recall. Är det någon som vet hur jag kollar om min GT 2006 är en av de som behöver repareras?
  3. OK. Problemet uppstår när jag kör i ca 110 km eller fortare. Men det kanske är något jag får leva med när jag har en cab.
  4. OK. Jag funderar på att provat att lägga en extra gummilist mitt på vindrutan för att få bort vinddraget? Är det någon som har provat det eller någon annat?
  5. Tack för tipset. Jag skall se om det finns någon möjlighet att justera på den här caben. Fler tips mottages tacksamt.
  6. Hej Det blev inte tillfälle förra säsongen, men jag tänker ta mig dit i år. /Lennart
  7. Jag är ny medlem i forumet och heter Lennart Hammarstedt och bor i Uppsala. Våren 2014 köpte jag äntligen en GT Cab 2006 V8 och känner mig mycket nöjd med denna förutom en sak. När jag kör på motorväg med caben uppe så blir det ett högt ljud av vinddraget som uppstår mellan caben och vindrutan. Drar jag ned caben med ”handtaget” så minskar ljudet betydligt. Är det någon som har en lösning på hur jag får bort eller i alla fall kan minska ”missljudet” så att jag slipper sitta och dra ned caben med handen.
×
×
  • Create New...