Jump to content

Arvid

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Arvid

  1. Hallå folket! Jag har en mustang 66:a som den senaste tiden börjat bete sig underligt i motorn. Bilen går jättebra större delen av tiden jag kör men det kommer stunder, i skrämmande oftare takt dessutom, då motorn bara börjar hosta och hacka. Oftast kan hostandet försvinna och motorn fortsätter som vanligt ett tag tills det händer igen men för någon vecka sedan gick det så långt så att bilen lade av. Jag vet inte om det kan vara skit i tanken eller om det kan vara bränslepumpen(mekanisk) som börjar bli dålig. Alla tips och idéer är välkommna!
  2. Okej, tack så mycket för tipset! Jag är rätt ny med det här men det är alltid kul att få skruva lite, det är ju då man lär sig! :)
  3. Hej! Jag har en mustang 66 med automatlåda (c4 tror jag) som vid säsongens slut började kärva för mig. Problemet är när bilen har stått stilla ett tag eller är kall så vill den inte växla från neutral till första växeln utan att man får pumpa gasen och varva motor bra länge. När motorn har fått blivit varm är det inga problem dock. Är det lådan som är felet eller kan det vara en oljefråga? Alla tips uppskattas! Mvh Arvid
  4. Hejsan Tim här! Gick och blev med jänkare förra vintern (en mustang 66) efter en lång period av sug efter något med lite muller i! Jag är rätt ny med hela det här att skruva och fixa själv, men jag försöker lära mig och ska det göras något med bilen så är jag på det direkt! Tyvärr så är det inte alla som gillar gamla klassiker, och i mitten av januari i år blev bilen min sönderslagen och befinner sig just nu på verkstan. Men jag hoppas på att kunna rulla runt med den i sommar igen!
×
×
  • Create New...