Jump to content

Springfloden

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Springfloden's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Hej Tomarc, Bengt.d, Matz69 och Happy! Jag har skickat ett meddelande till er via sidan. MVH Sandra
  2. Ja, det var en "söt" bil Per Berglund!! Men nu drar vi ner på fördomarna och så ska jag berätta hur det verkligen ligger till Ett filmbolag är som vilket bolag som helst och det gäller att se möjligheter och dra ner på kostnader när man kan. Det är faktiskt mycket vanligare att ett filmbolag hyr fordon istället för att köpa. Dock stämmer det inte alls att vi inte "bryr oss" om bilarna. Vi har entusiastiska fordonsansvarig personal på plats som har arbetat i branschen länge och har ett intresse för alla typer av bilar utanför sitt arbete. När fordonet inte används av skådespelarna i bild står den parkerad på en skyddad plats eller blir transporterad tillbaka till ägaren på en vagn, på så vis läggs inga "onödiga" mil på hyrda fordon. Tack för ditt inlägg som gav mig möjlighet att förklara för andra som kanske också undrar/tycker samma sak!
  3. Robban1: Tack så mycket ändå!! Turbo57: Er röda musse är mycket läcker, så det är tråkigt att färgen inte är helt rätt för filmen... Tack ändå!!
  4. Hej! Vi söker en äldre Mustang Cabriolet vars ägare är intresserad att hyra ut till filmatiseringen av boken Springfloden som kommer visas på TV år 2016. Filmlance heter företaget och är ett av Sveriges största TV-och-film produktionsbolag. Vi ser gärna att bilen är i någon av färgerna: Grön/grönturkos, Orange/orangeröd, Gul/varmgul, Turkos, eller liknande. Givetvis erbjuds ersättning. Enstaka dagar mellan maj-okt. Intressant? Skriv i forumet så tar jag kontakt med er. Ha det gott! Sandra (Jag hoppas ingen blir skogstokig att jag postar i detta forumet också. Säg till så tar jag bort inlägget isf.)
  5. Wow snygg! Ja tyvärr vill regissörerna se en äldre variant. Men tack!
  6. Vilken snygging till bil! Tyvärr är det en cabbe vi letar efter. Tack ändå!
  7. Hej! Vi söker en äldre Mustang Cabriolet vars ägare är intresserad att hyra ut till filmatiseringen av boken Springfloden som kommer visas på TV år 2016. Filmlance heter företaget och är ett av Sveriges största TV-och-film produktionsbolag. Vi ser gärna att bilen är i någon av färgerna: Grön/grönturkos, Orange/orangeröd, Gul/varmgul, Turkos, eller liknande. Givetvis erbjuds ersättning. Enstaka dagar mellan maj-okt. Intressant? Skriv i forumet så tar jag kontakt med er. Ha det gott! Sandra
×
×
  • Create New...