Jump to content

bosarpan

Medlemmar
  • Inlägg

    76
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    4

Allt skrivet av bosarpan

  1. Fick fel klossar.Bara att skicka tillbaka. Ska sätta dit kylslangar ifrån uttag i fronten o leda luften till skivorna, billig o bra lösning på överhettade bromsskivor.
  2. Något att tänka på när ja byter belägg fram på min cobra. Lr är det bara att lossa några bultar o dra bort klossarna o trycka in kolvarna o in med nya belägg.
  3. bosarpan

    Billyft

    Har tänkt att köpa en tvåpelarlyft.Vilken ska man köpa. Har tittat på alla möjliga. Maxpris är 20 tusen.
  4. Jag och med lite hjälp av min sambo har fixat en fin uteplats.
  5. Carbon ska väl va bättre,bättre än keramiska. 3400 kostar dom.Lite dyrt,men det kan det va värt om det funkar bra.
  6. Nu är jag anmäld till teknikens världs bandag 18 sept.Jag oxå beställt nya klossar till frambromsarna i carbon,hoppas att det funkar bättre.Ska snart iväg o mappa bilen med o försöka klämma ut 50hk till o kanske komma upp i 1000nm i vrid.Bli nya stift och rem till kompressorn så allt är i topptrim.
  7. Tack för tipset.Jag har också slangar som går till bromsarna förutom bromslangarna.Är det till kylning.Typ silikonslangar.
  8. Troligtvis jordfel ändå.Bilen starade inte i västerås, o sen när vi åkte så la hästighetsmätaren av o varvräknaren.Få kolla jordkablen.Va den nu är fastsatt i karossen. Alltid är det något.
  9. Ja det var mycket trevligt .Men jag får inte fram filmen.
  10. Enligt verkstans batteritestare så va det slut.Bytte det.Tur det.Slapp att riva framvagnen för att komma åt startmotorn.
  11. Har beställt ny startmotor.Kostar ju bara 2500 så inget att vänta på.
  12. Min mustang klickar ibland när ja ska starta,hjälper inte med startbooster.Är det startrelät?
  13. Japp.Han hade otur som fick pyspunka.En spik hade satt sig i däcket.Corvette klubben va där med ett gäng bilar o körde verka va mer bankörning i den klubben.Kan du rekommendera några bra bromsar, har brembo idag.Finns det bättre belägg lr va gör jag.Har 13 tums skivor slittsade.
  14. Kul då ska ja köra strippen mot honom.
  15. Det passar inte in att köra amerikanskt i svenska samhället. Har en silverado, o folk undrar hur ja har råd att åka i den o är det en bensinare o herre gud.Men kommer ja i en ny v70 för samma pengar så är det normalt.Man ska köra svenssonbilar o åka till tailand varje år o kanske en tur till alperna då är det accepterat.Men lägga 20000 på däck o soppa till mussen så bli man ifrågasatt direkt.Men det retar ju folk o det är ju roligt.
  16. Är det någon som ska på power raceday i ljungbyhed till helgen?
  17. Bobbys tapetseraverkstad lundavadet bratteborg.
  18. Mantorp har trackdays för gatbilar första måndagen i varje månad tom nov.Tänkte skulle dit 6 juni.Nån som ska dit?.Måste köra skiten ur bilen☺
  19. Har nu beställt nya 17/10,5 fälgar ska bli nya däck 315/35 17 så man har ett par i reserv.
  20. Glömde kameran hemma.Blev bara en 20 sekunders film som kompisen filmade med sin telefon,ligger ute på min Facebook.Jo jag kör med kumho ecsta v700. Har redan till mina 18 tums hjul,men beställde 17 tums fälg för däcken är 800 kr billigare till dom.315/35 17 mot 305/30 18.
  21. Har nu beställt nya 17/10,5 fälgar ska bli nya däck 315/35 17 så man har ett par i reserv.
  22. 10 ,11 juni.både bana o strippen.Plus massa annat kul.
  23. Ja det är beroende framkallande .Nästa Ljungbyhed?
×
×
  • Create New...