Jump to content

marcusmalmberga

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

marcusmalmberga's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

11

Omdömespoäng

  1. Haha! Ja inte är dom urgröpta inte! Det är två små fasningar för varje ventil mittemot varandra längst ut på kanten annars är dom platta och går ca 3-4 mm från blockets övre kant.
  2. Är det likadana kolvar på 2v och 4v motorerna och vad kommer jag att hamna på för kompression ungefär?
  3. Så det du menar är att jag ska köpa en turbin från broader performance och sen köpa ny pinjong och kronhjul för att öka utväxlingen. Jag började det här projektet för flera år senan och nu vill jag gör färdigt det här även om det får ta lite tid! hur vet jag om jag har en c4 eller c6 låda?
  4. Det står DOAE 9K25+9L5 på topparna och det är close chamber på dom. tips på turbin till vetting pris? bakaxeln är en 9" med 3,00:1 utan någon form av diffbroms.
  5. Det är open chamber. Jag tar absolut emot goda råd och tips! annars skulle jag inte fråga här om jag inte trodde det fanns kunnit folk! Men då jag har en begränsad budget så vill jag göra så lite som möjligt utan att vara dumsnål. Skulle ett bättre alternativ vara att använda mina 2v toppar? skulle kammen jag köpte fungera till det? jag bifogar camkort. Blir en 750 edelbrock för stor? och hur "illa" vore det att använda mina headers som är till 4v på mina 2v toppar?
  6. Tack för svar Per Berglund! Jag har också förstått att jag nog kommer bli besviken på 4v topparna, men jag är ny på ford v8:or och trodde som dom flesta att större är bättre! men innan jag förstod att jag hade tänkt fel så hade jag köpt kam, headers, insug och förgasare så nu är det bara att köra på och hoppas på det bästa!
  7. Hej! Jag håller på att renovera en 351 cleavland 2v toppar från -70. Jag har köpt ett par gamla 4v toppar som jag nu ska försöka få att fungera i min motor. Jag har bytt kam,lyftare och vipparmar. Nu till min igentliga fråga, topparna är gjorda för justerbara vipparmar. Hur justerar jag då ventilspelet med mina hydrauliska lyftare? Och hur vet jag att stötstängerna har rätt längd?
×
×
  • Create New...