Jump to content

BigBen

Medlemmar
  • Inlägg

    26
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av BigBen

  1. BigBen

    Nifsta Gård 17/8

    Snyggt! Folierat huven...?
  2. Min erfarenhet är att du kan bli "sköntaxerad" dvs. får betala en schablonavgift på värdet. Ligger över vad det blir om man räknar exakt. Du lär få betala först, men kontrollräkna sedan och klaga. De gånger jag har räknat själv har jag alltid fått tillbaka pengar.
  3. Nu är väl guld inte direkt någon färg som dyker upp i huvudet när man tänker ny bil, men så här var det rätt lyckat.
  4. Lite bilder på min 2011 GT/CS 5.0 Coyote. Detaljer kring modifieringar gjorda finns i bilden.
  5. Håller med dig Foose. Men hade jag beställt en i januari hade jag allt velat ha den till sommaren. Även om min mormors ord "den som väntar på något gott...." ringer i öronen på mig som vuxen. Provsatt den här på mässan i Älvsjö i januari, blev väldigt förtjust i Recaro stolarna. Det och backsensor är det enda jag skulle vilja plocka på en. För övrigt är ju Sverige versionen tämligen "komplett".
  6. Märkligt hanterat av Ford det här... Borde man inte se till att man kan leverera 2015 års modell till åtminstone våren 2015...? 6 - 7 månaders väntetid låter i mina öron som lång tid. Vad får man om man beställer en nu? 2016 års modell hoppas jag? Apropå frågeställningen om svenska Ford så TROR jag att svaret är: ja, dom finns. Men de styrs styvmoderligt av Ford Europe med allt vad det innebär.
  7. Den gula såg jag i slutet på maj, hos Upplands Motor i Akalla. De jobbar tydligen hårt på att bli "authorized Ford dealer". Ford har en hel del krav för att bli just detta och som jag förstod det så kommer hela övre planet att husera Ford bilar, endast. Då blir de, så vitt jag vet, enda auktoriserade Ford återförsäljaren i Sthlms-området.
  8. Ja, en kombination av att vilja få vindrufs i det lilla hår man har och hålfotsinlägg av bly liksom...
  9. Hua, vad lågt ni ligger! Min 11:a sörplar i sig runt 2 liter milen....
×
×
  • Create New...