Jump to content

6th Avenue

Medlemmar
  • Inlägg

    62
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

6th Avenue's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Min bil har förvarats i kallgarage under några skånska vintermånader. Har plockat ur batteriet och förvarat det separat i varmgarage. Har inte haft några problem över huvud taget.
  2. Såg den nya 2015 Mustangen köra förbi utanför Shellmacken i Löddeköpinge i Skåne idag. Mörkgrå metallic, osäker på om det var en GT eller en V6. Tyvärr gick det för fort för att hinna fotografera. Tidigare har jag bara sett den på bild och har varit ganska ljummen i mina omdömen om den nya designen. Jag är därför förvånad över min egen reaktion. Bilen var bannemig riktigt snygg!! Definitivt habegär. Så kan det gå. Grattis till er som har beställt en! 'If you don't look back at your car when you park it, you've bought the wrong car.'
  3. Har också använt HC bilservice i Lund. Osäker på kostnaden men nöjd med resultatet.
  4. Har samma erfarenheter som Greven1. Fick hjälp med en EU konvertering. Dom monterade fel sidoblinkers och baklyktorna läckte vatten. Dom lyckades också montera fel sänkningsfjädrar... Trist och mycket nonchalant bemötande när felen påtalades.
  5. CJ Ponyparts fungerar problemfritt.
  6. Håller med om principen att inte stirra sig blind på premien utan också väga in vad man får för pengarna. Men jag har helt andra erfarenheter av IF och är kanonnöjd med deras hantering av en ganska nylig skada.
  7. Ford Försäkring via IF blev billigast för mig. GT 2014.
  8. Är något dyrare hos Rix 90 i Stockholm. Ca 4-5000 kr om jag minns rätt.
  9. Monterade stripes förra året och håller med, Rix 90 är suveräna. Provade först med Wrapkings i Ystad med tämligen mediokert resultat. Det var både snett och krokigt och det tog en evinnerlig tid att få någon respons över huvud taget när jag reklamerade arbetet. Undvik.
  10. Conny T. Är nyfiken på vilken firma du använde i Löddeköpinge. Bor själv i Bjärred som är nästgårds. Har använt både firma i Ystad och Stockholm men använder gärna någon i närområdet.
  11. Trista historier med oseriösa handlare, men kul att du hittade rätt tillslut! Bra att du delar med dig till övriga på forumet. Säljarna på Akvidson var alldeles säkert hur trevliga som helst. Men att medvetet lämna ut en felaktig Carfax för att lura dig är banne mig inte ok.
×
×
  • Create New...