Jump to content

Michael sollent

Medlemmar
  • Inlägg

    27
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    3

Michael sollent last won the day on 18 februari 2017

Michael sollent had the most liked content!

About Michael sollent

  • Födelsedag 1962-02-11

Medlemsinformation

  • Stad
    Sollentuna
  • Yrke
    egen företagare
  • Intressen
    Bilar och mc

Senaste Profilbesöken

1 303 profil visningar

Michael sollent's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

16

Omdömespoäng

  1. Halloj! Jag har en 390 Fastback-67 som jag tänkte installera ett riktigt 3 punkts bälte i, någon som har erfarenhet av detta och kan dela med sig av råd och tips? Vissa bilar hade tydligen en förinstallerad fästpunkt i taket, dock inte min..
  2. Hej! Håller på att renovera en Fastback -67 och saknar light aqua blue färg till inredning, någon som har några burkar liggande till salu. Micke 070 5433737
  3. Ser grymt bra ut, precis som jag hade hoppats på. Jag köpte en komplett sats från NPD. tack för tipset med stolen.
  4. Är det någon som har erfarenhet av att sätta in ledbelysning i instrumenteringen, går det att byta ut lamporna utan att ta loss hela instrumentpanelen på en -69,a?
  5. Michael sollent

    Michael Gustavsson

    1969 Mach1, Wimbledon white, 351 W.
  6. Hej! Tack för tipset, Roland hade semesterstängt men hittade en på VP Autoparts också. B
  7. Någon som har en felfri främre stötfångare till fastback -69 till salu? Micke
  8. Även provat med direktkoppling från batteriet, ingen skillnad. Misstänker någon form av kortslutning i undre spolen eftersom nya tändmodulen verkade paja direkt. Googlat ett antal timmar på HEI fördelare till just Ford och det verkar inte vara helt ovanligt med problem dessa relativt billiga system (1 500 spänn), HEI har ju funnits som original på GM motorer en längre tid och bland deras forum kan man läsa massor om kvalitets skillnaden mellan original US made och billigare produkter köpta på Ebay och vad jag förstår är HEI till Ford relativt nytt och finns bara som China made. Funderar starkt på att riva ut alltihop och satsa på något helt nytt system, vill inte stå längs vägkanten i sommar och leta nummer till närmaste bärgare. Väldigt tacksam för rekommendationer från er som kört några år och vet vad som är ett bra och driftsäkert system.
  9. Provade med ny tändmodul med tillhörande kablar, efter en liten stund så startar den och går ojämnt i ca 1 minut, sen dog den igen. Någon som har något uppslag vad det kan vara för fel?
  10. Är ingen bilelektriker men om jag förstått rätt så mäter jag mellan gul och röd kabel som kommer ut från spolen, där har jag 0,5 ohm. mellan kulan i locket och svart kabel har jag 7 500 ohm, har jag mätt på rätt ställen?
  11. Tack boys, åker hem utrustad med instrument och mäter, återkopplar i det snaraste.
  12. Precis, den startar inte, den tänder till en gång och sen inte mer, när jag tar ur stiften och provar mot blocket får jag bara en gnista, dvs första varvet på rotorn men inte mer.
  13. Har en 69;a med 351 windsor, bilen har gått som en dröm tills den sakta tappade kraft och slutligen la av med smäll i avgassystemet. Bensin flödar in i förgasaren som det ska (edelbrock 4v). Hei brytarlös fördelare ( relativ ny) som går runt vid som den ska när jag kör startmotorn. Ingen fukt, alla kablar känns Ok. Får gnista på stiften bara under 1;varvet på rotorn, men inte mer. Är det ny fördelare som gäller eller har jag missat något?
  14. Har en 69;a med 351 windsor, bilen har gått som en dröm tills den sakta tappade kraft och slutligen la av med smäll i avgassystemet. Bensin flödar in i förgasaren som det ska (edelbrock 4v). Hei brytarlös fördelare ( relativ ny) som går runt vid som den ska när jag kör startmotorn. Ingen fukt, alla kablar känns Ok. Får gnista på stiften bara under 1;varvet på rotorn, men inte mer. Är det ny fördelare som gäller eller har jag missat något?
×
×
  • Create New...