Jump to content

Hulda Monica

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hulda Monica's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Får man byta ? Jag har fått föreläggande om regbesiktning pga. avgasröret som vi satt på. Är det olika på årsmodeller eller?
  2. Vi har köpt den på firma och de ser ut så här.
  3. Blev stoppad av bil inspektionen med våran Mustang 2011, fick anmärkning att bal lykte glaset inte var E märkt. Måste göra en reg. besiktning på bilen efter detta, var får jag tag i lyktglas som är e märkta ?
  4. Trodde det bara var våran det var taskiga lysen på, jag kan ha hellyse på och möta 10 bilar och en av dom blinkar. Det är det enda negativa med bilen. frågade på besiktningen och dom sa enligt deras mätning va det jätte bra lyse, ser knappt nått när det är mörkt och regnar det så är det kolsvart. Om du hittat en lösning så får du gärna förmedla den
  5. Fick backa ut från besiktningen igår pga av att han sa jag skulle få ombesiktning på rutorna på dörrarna. Till saken hör att jag vet inte om dom är tonade eller film på, jag provar att besikta på en annan ort i ställe. Om det nu skulle vara tonade rutor, måste dom bytas då? 2011 år modell. Dom ser inte tonade ut in i från, bara ut i från. Någon som varit med om detta????
×
×
  • Create New...