Jump to content

blackpony

Medlemmar
  • Inlägg

    17
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

438 profil visningar

blackpony's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Har varit utomlands en vecka Så nu får man jaga läcka igen . Tackar för svar Grufman
  2. Ny Tomgångsmotor men fortvarande samma problem ( mycket vacum och går illa på låg varv ) kan det vara vacum läckage eller ?
  3. Någon som vet var man kan få tag i en ny Tomgångsmotor i Sverige ?
  4. Okey får försöka igen och hoppas att det funkar Annars får man krypa till korset och köpa en ny var man nu får tag på en ? Tackar för rådet Tbird ;)
  5. Ett jäkla pillande alltså Men går det att plocka isär den och hur mycket spel ska det vara på en höft ? Mvh
  6. Mao så måste man byta den , en begagnad är väll svårt att få tag på och känns lite gambling så vart kan man köpa en ny ?
  7. Den går ju inte direkt att plocka isär men smörjde med 556 samt blåste ur och torkade så got det gick. Lite svårt att veta hur mycket ventilen ska röra sig därinne då man inte har något att gå på så att säga . Har du några tips hur man ska gå tillväga med rengöringen ?
  8. Någon annan på forumet som kan ge något tips ?
  9. Vet ej hur hårt denna kan fastna men har gjort rent och har samma problem . Ett jäkla vacum och går skapligt bra när man stryper slangen. Ingen höjdare att åka omkring med en svetstång under huven. Mer tips Grufman :)
  10. Tackar och bockar jag får testa det :)
  11. Har ett jäkla sug i vacumet men stryper jag så funkar det bättre men ej bra ? Mer tips Grufman ;)
  12. Tackar för snabbt svar får kolla upp det :)
  13. Jag har nyligen köpt en -00 med 4,6 som dör på låg varv men som kommer igång vid fullgas när den är kall. När man kört ett tag så är det inga problem förutom Motorvägsfart då då den kan kan göra likn på jämt varv till och från ? Har åkt Cheva hela mitt liv och har noll koll På Ford och nyare motorer Någon som kanske kan ge mig några tips. Inte kul med ny bil som går som en kratta tills den blir varm Mvh
  14. Jag har en -00 Mustang GT med öppet filter monterat. Och undrar då om en original burk från en -05 passar utan en massa modifikationer ? Tacksam för svar.
×
×
  • Create New...