Jump to content

Xoggy

Medlemmar
  • Inlägg

    108
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    4

Xoggy last won the day on 19 november 2016

Xoggy had the most liked content!

About Xoggy

  • Födelsedag 1986-05-20

Medlemsinformation

  • Stad
    Täby
  • Yrke
    IT-Konsult

Kontaktvägar

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Xoggy's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

37

Omdömespoäng

  1. Då var min lila vända i Mustangens underbara värld till ända. Mustangen är tillbaka hos Upplands Motor i Akalla så vill någon ha en extremt utsorterad 2016 så kommer den snart ut till salu där. Nu hoppas jag bara att någon förbarmar sig över avgasystemet så det slipper stå i garaget och damma utan får vara ute på vägarna och göra det det gör bäst. Tack för ett varmt välkommnande och massa trevliga möten! //Ola
  2. Har mitt Ford Performance Sport Cat-Back till salu nu om någon är sugen. sista delen kvar från bilen så är diskuterbar över priset :)
  3. Japp, så nu är det bara hoppas någon vill köpa delarna som inte går tillbaka med bilen.
  4. Ändrade förutsättningar och milersättningar från jobbet :)
  5. Inom kort kommer mitt mustangäventyr vara till ända och alla custom delarna på bilen finns till salu under köp och sälj forumet.
  6. Vet faktiskt inte, Har serviceavtal och det vill jag minnas kostade 520:- i månaden
  7. Första servicen gjord igår. Gick lätt och smidigt, ca en och en halv timme och UM bjöd på lunch :)
  8. Hej! Det har varit superenkelt. den har startat bra i alla väder och känns otroligt stabil även på väldigt halt underlag. Det vart rätt så mycket folk på Upplands Motor vilket var väldigt kul :)
  9. Inga nu med denna, nu beter den sig som jag vill och ser ut som jag vill ha den så nu får den vara bra.. för ett tag allafall.
  10. Kommer för övrigt med bilen till träffen på Upplands Motor i Akalla den 17:e :)
  11. Lite bilder kan vara på sin plats :) Upprätning av bakvagnen i samband med montaget av BMR stagen Lite bilder från poleringen, monteringen av Hexis filmen Stripe Monterade Gjorde dessa inför barkaby träffen Vid montaged av vinterhjulen och vinter vart det! //Ola
  12. Nu har även BMR kittet varit monterat ett tag och även vinterdäcken är på. Även Body fence, stripes och keramiskt lackskydd är på bilen. Enormt nöjd med bilen, enda som var med bilen var att hjulinställningan på bakvagnen var fel och hanbromsen behövde justeras i övrigt har allt varit perfekt.
  13. Ta det försiktigt med clipsen till sargerna runt knapparna bara, dom kan sitta rejält fast och lätta att bryta av :)
×
×
  • Create New...