Jump to content

Rvacchi1

Medlemmar
  • Inlägg

    15
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • Stad
    Solna
  • Yrke
    Säljare
  • Intressen
    Bilar

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rvacchi1's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Då var det dags för besiktning igen på skönheten. Dock undrar jag om nån känner till en besiktningsman i Sthlm som har öga för en gammal -60 tals Musse. Kanske har översyn med vissa detaljer mot många andra. Kom gärna med tips. Tack.
  2. Tack Per. Får forska vidare och se vad det kan vara.
  3. Kan inte finns fler nummer?. Dock hittade jag denna förklaring på Google på ett USA forum. Enligt det så är det en 87 5.0L från en truck.
  4. Tjenare, behöver hjälp att tyda Motornr bakom startmotor. Det ser ut att stå 86 och nedanför EYTE. Som kan se vilken årsmodell samt vilken typ av motor det är?
  5. Tack Per. Enligt bromspapper så levererar den 450hk :) tack för tipset, blir att lägga sig under och leta kod.
  6. Hej igen gubbs. Är det någon som kan se vad för årsmodell det är på motorn samt vad för extra lulllull som sitter på? Någon som har erfarenhet av detta och lite tips och trix?
  7. Tack Per för svar. Verkar som att jag ska ta mig till Hansen racing och införskaffa delar. Dessa tändstift sitter i den idag. CR43TS och har funkat.
  8. Hallå Gubbs! jag har en 67a HT med en strokad 302a. Nu ska jag byta motorolja och undrar följande, - Vilken olja rekommenderas? - Vilket oljefilter rekommenderas och vart kan jag köpa? - Vart köper jag luftfilter? - rekommenderar ni något annan typ av Service förutom tändstift byte? Mvh, Sthlm kisen
  9. Gäller HT -67. Någon som har tips på en duktig mekaniker gällande drivlina och en duktig plåtslagare i Stockholm? Dels en som är duktig på motorer, idag sitter en strokad 347 i. Sedan en plåtis som är duktig på rostlagning och gärna lack. Tacksam för svar.
  10. PR - Super tack för mkt givande info. Nu har jag koll på hur jag kan gå vidare.
  11. Tack Ulf och laxkungen. - laxkungen, jag håller med att detta bör fixas ordentligt då läckaget är just där. Du skriver också regnskydd för luftintagen. Vet du vart jag kan hitta dessa? Finns dom som standard eller ska jag skapa egna? Tack.
  12. Hej, Tvättade bilen i helgen och det blev duktigt blött på båda sidor fram. Uppmärksammade att det rinner in genom galler intagen ovan huven. Bara jag som har detta problem? Hur har ni andra löst det? ( förutom att inte köra i regn eller spola vatten kring där när ni tvättar ) Tacksam för svar / Rick
×
×
  • Create New...