Jump to content

Mikael81

Medlemmar
  • Inlägg

    10
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mikael81's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Fick ett svar i dag att jag skulle kolla bakaxel.. tydligen hänt någon att nån tand i bakaxel var dålig, då fortplantade sig vibrationerna fram till struten och lagren blev dåliga och det började vibrera i struten då fick dom missljud som först verkade vara i lådan..
  2. Nä det är väll inte mycket som kan gå sönder så sett, tänkte om det kanske har hämt nått med bromsbandet på backen men det funkar ju bra så.. skulle kanske se om jag kan fixa en ljudsnutt på det..
  3. Nä så är det ju.. riktigt svårt att säga vad det är utan att höra själv.. jag får helt enkelt kolla muttrarna.. annars får jag väll riva ner lådan och kolla igenom den mer noga.. den går ju jätte fint annars men man vill ju inte bli stående efter vägen heller tack för svar
  4. Tack för svar.. så om någon av muttrarna är påväg att gänga upp sig så kan den börja ta i alltså ? Men varför bara på backväxeln ? Borde den inte ta i hela tiden ? Får väll påpeka att lådan går perfekt i övrigt..
  5. Hej Har en C4 monterad efter min 302.. Har nu fått missljud i lådan.. ett metalliskt klingande ljud.. för att ni skall förstå så tänk er att man har svetsat fast en mutter på turbinen som sen slår i sprängkåpan en gång per varv.. kling kling kling... MEN bara när man lägger i backen och till 99/100 gånger bara när man belastar lådan med gas.. om man släpper upp o låter den tomgångs rulla så låter det inget.. det är inte alltid det låter bär jag backar heller, men dom flesta gångerna Det kan fortsätta låta när jag har backat och stannat o håller in bromsen men inte alltid och i såfall slutar det direkt man lägger i en annan växel eller friläge.. Alltså borde felet ligga på bakväxeln.. Är det nån som typ vet vad felet är ?
  6. jag är ny på v8 och har tappat bort mig totalt :) är det nån som kan ge mig tändföljden på en 302 med HEI fördelare ?? alltså på motorn vet jag men vilken är nr 1 på förmedlaren osv. ? tack på förhand...
  7. "Tungelsta-fb-68" jag har inte kollat om jag har 4 bultad bara nått jag hört att "4v" betyde både 4port och 4 bult.. :)
  8. Tack fast66.. det är ungefär det jag kom fram till oxå tillslut :) 4v betyder väll att jag har en 4-port men oxå 4 bultade lager överfall va ?
  9. Ingen som kan ge mig lite klartecken ?
  10. Jag har en f100 med vad dom säger en 302 -68 mustang motor. då jag i vinter bytte startmotor så tog jag vara på nr : C8OE-6015A vilker blir -68 fairlane ? Fast på "Mustangtek" sidan står det att C8OE-6015-A är en osäker (68-69 302) och säker (68 302 shelby GT350) men sen hittade jag motor brickan som satt vid oljestickan (vilket den tydligen skall göra på en -68) men på den står det "302 C 68 1 ford - G K284-J" så om jag nu förstår allt rätt så har jag en 302C från en australisk fairlane Alltså det är ju helt omöjligt att tyda dessa nr =) det enda jag är säker på är att det är en -68 302 :)
×
×
  • Create New...