Jump to content

Elfel?


 Share

Recommended Posts

Jag har en mustang med en Windsor 351 motor, 69 års modell.

Har precis bytt tändtift och tändkablar. Efter detta byte misständer motorn och går inte på alla cylindrar. Även bytt brytarspets och kondensator. Tändspolen verkar ok. Fortsätter att misstända. Felet uppkom först efter att jag bytt tändstift och kablar. Har kollat tändschemat flera gånger och det är rätt. Har mätt kablarna och ingen är skadad.

Så frågan är vad felet kan vara.

Tipsa gärna.

Hej hej

Link to comment
Share on other sites

Har du tillräckligt avstånd på spetsarn? Ifall rotoraxel skevar

eller glappar lite blir avståndet för varje axelnock olika avstånd

på spetsarn, så prova och öka avståndet lite. Annars kan det vara

spricka i fördelar locket kanske ? Inte alltid en sådan är synlig.

Har varit med om nya stift som är trasiga, kolla med tändinställnings lampa så du har gnista på varje kabel

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...