Jump to content

Laslo

Medlemmar
  • Inlägg

    391
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Laslo's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Varför kallas den knäppolja skulle ju jag som novis vilja veta.
  2. Låter som trummisar i allmänhet..
  3. Laslo

    Gott skratt....

    Säg inte sådär högt här i forumet, säkert nån galning här som redan börjat snickra på en sån, bara därför. :-D
  4. Laslo

    Coates-Engine

    http://www.coatesengine.com Längst ner på sidan finns en länk till en bunt videos. Vad tror ni, nytt revolutionerande koncept, eller total jäkla bluff?
  5. Själv tänker jag satsa stenhårt på en "Engine Oil Bypass Kit ".
  6. Dom här har alla bilprylar som man kan tänkas behöva: http://kalecoauto.com/index.php?main_page=index
  7. Den ser ut att ha 13-tummare på nu, eller, är dom ännu mindre? Ser jättmysko ut.
  8. Låter som en skön planet det där.
  9. Kan va en så liten detalj som fukt i soppatanken.
  10. Här är några fler nya trevliga mustangintresserade i vårt forum: shania-twain-any-man-of-m french-lick jovencitas-negras-gratis sito-ufficiale-ferrovie-s orgasm-pics fat-camp-maryland rubias-con-tangas tight-vagina femdom-photos drew-barrymore-movie-set Dags för phpBB3!
  11. Jag tänkte starta en liten samlingstråd där vi skulle kunna samla olika lurendrejjeriprylar som påstås spara bensin, eller göra andra fantastiska och fysikaliskt omöjliga saker, som i slutändan bara gör nån elak människa rik. Fortsätt posta fejkprylar, skulle vara kul o se hur många man kan få ihop. Har en kul grej i garaget som min styvfar är skyldig till ochså som jag ska ta lite bilder på. :-) Här är den första: http://dansdata.blogsome.com/2008/11/13/test-your-gullibility-installment-4732/
  12. Bilarna är lika långa år till år (175"), men man har lite mer utrymme i motorrummet på 75-78. Ja inte mer än att det fortfarande är jävligt trångt, men man kommer undan extrameck för att få ner en V8 med standard fläkt o kyl. Så har jag förstått det hela.
  13. Den ser inte riktigt ut att passa öppningen. Den lappar över i framkant över flyglarna och nosen, och i bakkant över luftintaget. Ser riktigt mysko ut. Om det är hembygge kan jag inte göra nån kvalificerad gissning på. Det ser iaf. inte ut som den är tillverkad för MustangII.
  14. Det här lät intressant. I vilken takt suger lådan upp olja tro? Så man inte står där med en kaffemugg ny olja och hoppas det ska räcka. :-)
×
×
  • Create New...