Jump to content

Mattsan

Medlemmar
  • Inlägg

    46
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • Stad
    Ärla
  • Yrke
    Servicetekniker luftbehandling
  • Intressen
    Blandat

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mattsan's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

1

Omdömespoäng

  1. Du borde kunna gå till vilken firma som helst. Dom gör ju detta dagligen. Ta någon av de större firmorna som garanterat har bra utrustning. Du kanske bara tappat en vikt eller liknande.
  2. Hallå. Jag hade provat att besikta på någon annan station. Dom flesta Mustanger glider runt med mer eller mindre olaglig belysning som bilprovningen blundar för. Har själv "mini"parkljusen monterade i den nedre grillen. Lite för långt in men har inte fått nedslag. Blinkersen fram är orginal med bort kopplad sidobelysning. Inget nedslag. Bakljusen är orginal med blinkersen monterad i backljusen. Har inte fått nedslag på det heller. Jag tror mer på en nitisk besiktningsman. Prova någon annan stans.
  3. Enl kalkylatorn så har du en omkrets fram på 2046,6mm och bak 2195,6mm. Det är en skillnad på 7,3% och högsta tillåtna är på 5%. Så hastigheten är 107 när du kör i hundra enl mätaren. Kan räcka för att reta fartkameran. Hurvida det påverkar ev system kan jag inte svara på men det kanske någon av våra "gurus" bidra med. Mvh
  4. Beror väl på om du har olika profil på däcken. Är det olika fram och bak så kan ju omkretsen vara lika.
  5. Hallå. Om utrymmet inte är uppvärmt/avfuktat kan du mycket väl ha fått fukt i någon box eller koppling. Speciellt nu när det är olika temp under dygnet. Tempen stiger under dan och fukten kondenserar på kalla plåtytor och andra detaljer. Kan bli en hel del vattenutfällning av det. Möss kanske? Gillar ju att tugga på både det ena och det andra
  6. Hej alla. Hade en 05:a som var kopplad för DRL. Halvljuset gick på 75% till man vred om omkopplaren. Då gick den upp på 100%. Instrumentbelysningen lös starkt under dagtid men gick ner på "vanligt" läge när omkopplaren var på. Kan det vara något liknande?
  7. Denna elektronik. Hade varit bra med ett sportläge på lådan. Tack för alla tips, får fundera lite på vad som ska göras.
  8. Har en automat som får service regelbundet, nytt luftfilter, gasspjällen rengjorda, Fr:s SR500 i aktern. Så då kanske man får lyssna runt lite ang tune. Tack för alla svar.
  9. Eftersom det verkar vara ett vanligt förekommande problem med dålig respons och "hicka" så har väl Ford inte lyckats så bra kan man misstänka. Vill kunna lita på att den levererar när jag behöver mer knuff. Inte att den kliar sig på magen och frågar uh, vill du nåt, och sen vaknar till. Det känns nästan som den får för lite soppa vid pådrag under 3500rpm. Är inte alls speciellt kunnig i ämnet "motorstyrning" utan är väl som många andra. Vet vad jag vill ha men inte hur jag får det. mvh
  10. Tjäna. Har en -05:a GT och känner igen problemet. Har någon testat att bygga om spjällen till vacumstyrt? Skulle det funka? Känns som 3500rpm är lite oflexibelt. Ska dom inte öppna när det behövs? Vill gärna bli av med "segheten" och få en rappare gasrespons men ändå behålla den orginal så långt det är möjligt.
  11. Tjäna. Ska nog vara så att däcken på samma axel ska vara lika i slitage och mönster. Det vill säga att du inte ska byta ett däck om du inte sätter dit ett likadant i slitage och mönster. Det bästa är att byta bägge. Men kolla även dom andra efter torrsprickor och andra skador. Har du en skada på ett bakdäck och byter till ett nytt på ena sidan kan jag tänka mig att det påverkar diffen på ett negativt sätt. Kanske inte mycket men ändå.
  12. Titta på "Funplate.se. Tror dom har vad du letar efter.
  13. Vad är det för skillnad på röd, grön, gul osv. Och man misstänker att dom inte kan blandas. Nyfiken.
  14. Som det låter, ett filter för bensinångor så att dom inte ska gå bakvägen när bilen stoppats. Om Ford själva tog bort filtret 06-07 så kan det ju inte funkat ngt vidare. Har själv en tidig 05:a som tydligen är helt orörd. Lite coolt bara det. Nåja, det får sitta tills vidare. Funderar på en CAI så småningom. Tack alla.
×
×
  • Create New...