Jump to content

Lynex59

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Lynex59

  1. Var mätaren svår att installera?
  2. Vilka årsmodeller gäller detta,har själv en 08.
  3. Tack för svar,verkar som eftermarknads kablage är lite olika sammansatta.. Var tvungen att nypa in remote signalen på huvudspänningen för att få det att funka,men gode nöjd över kvalitets höjningen,plötsligt fanns det en bas som låter som en bas.
  4. Hej! Har bytt ut min stereo till en Kenwood 2din,funkar bara bra med telefon,blåtand,mm. Men,jag får inte suben att vakna till liv,har köpt kabaget via BRL.Har lött ihop dom två blåvita med medföljande motstånd. Provat koppla ihop denna med en annan blå,stendött.Prövat direkt på +pol,stendött inte ens ett popp. Nån som har en ide,kan tilläggas att suben funkade utmärkt med den gamla shaker stereon.
  5. Nej,det är vad jag kan förstå original bi-xenon,som bl,a sitter på gt500. Har kommit fram till det är styrningen till skålen eller vad man nu ska kalla den som är borta.
  6. Hej Alla! Äger en Mistang -08 med xenon ljus. Nu är det så att helljuset funkar ej,dvs lampan lyser men den rörliga delen i själva strålkastaren rör sig icke. Nån som har råkat ut för detta,eller har en aning hur man ska felsöka.Tilläggas bör att en sida funkar perfekt. Mvh Lars.
  7. 1ZVHT85H485141138 Tackar på förhand! Mvh Lars
×
×
  • Create New...