Jump to content

EMartler

Medlemmar
  • Inlägg

    10
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About EMartler

  • Födelsedag 1989-11-13

Medlemsinformation

  • Stad
    Landskrona

Senaste Profilbesöken

325 profil visningar

EMartler's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Härligt! Du kommer inte bli besviken.
  2. Jag har Borla ATAK catback och är supernöjd! Det har ett sportigt och rasslande ljud. Låter en hel del och jag får krypa ut ur villaområdet på tomgång en tidiga morgnar och sena kvällar men helt klart värt det. Jag upplever ingen störande resonans i bilen, sålänge man ligger i hyfsat konstant hastighet är det inga problem att prata i normal ton. Jag bor i nordvästra Skåne ifall du vill ses så du får lyssna.
  3. Dessvärre inte, har ingen kamera utöver den i mobilen så blir nog inte rättvist.
  4. När jag köpte min satt x-pipe på men jag tyckte det lät alldeles för lite så kompletterade nästan direkt med Borla ATAK axle-back. Nu låter den liteee för mycket men skulle inte gå tillbaka till enbart x-pipe igen! Lycka till med ditt val!
  5. När jag hämtade bilen nyservad den 16/2-19 var den på 100%. Lämnade in den idag på bilmånsson för att laga ACn som är sönder och de skulle uppgradera mjukvaran så skulle det lösa problemet med algoritmen.
  6. Ja jag får nog göra det. Den ska in på bilmånsson imorgon för att ACn lagt av så får be dem fixa detta samtidigt. Tack för snabbt svar!
  7. Min -16 GT servades för 2 månader sedan och jag har kört 106mil sedan dess på 24.5h och nu är oljemätaren nere på 56%. Det kan väl inte vara rätt.? Känns som lite väl att behöva byta olja var 200e mil alt 50h körning..
  8. Har samma.. - 16 där ACn slutat funka så jag ska lämna den för garantireparation hos bilmånsson Halmstad i mitten på nästa vecka.
×
×
  • Create New...