Jump to content

PaulW

Klubbmedlem
  • Inlägg

    20
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • CMC
    8079
  • Region
    Syd
  • Stad
    Lund
  • Yrke
    Statsanställd
  • Intressen
    Formel 1, Fotboll, Film och TV

Senaste Profilbesöken

335 profil visningar

PaulW's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Omdömespoäng

  1. Uj uj det var inge kul, skönt att det löste sig men kopplat till din erfarenhet så gör jag nog så att jag hoppar över en uppdatering
  2. Tack, då ska jag kolla innan jag bokar tid för uppdatering.
  3. Tack för tipset men kör nog på att uppdatera hos en firma istället för att göra det själv
  4. Ok tack då ska jag tänka på att nämna det nästa gång. Är det något som kostar extra?
  5. Sent svar, har inte haft tillgång till min profil på forumet på ett tag. Japp den är svensksåld, antog att man uppdaterade SYNC2 i samband med service men gissar att det inte är så. Vilket är bästa sättet att uppdatera mjukvaran i SYNC2?
  6. Som ni kan se av ämnet så har jag bekymmer med att koppla in min telefon via sladd. Brukar fungera ett tag men sedan hänger sig systemet och en stund efter att jag kopplat ur telefonen så startar allt om, för att sedan fungera igen dvs om jag inte kopplar in telefonen. Är det någon som har haft samma bekymmer? Kan det lösas med en uppdatering?
  7. Är samma med luft mellan däck och skärm på Gen 6, som tur är så hade tidigare ägaren på min sänkt den med eibach både fram och bak. Bara några mm/cm gör stor skillnad på hur bilen ser ut.
  8. Snygg bil, färgkombinationen svart med de röda baklamporna riktigt trevlig. Hur mycket har du sänkte bilen?
  9. Har kollat mycket på goonzquad, brukar har roliga och lagom långa filmer. Alltid häftiga projekt på gång.
  10. Har nu ägt min Mustang i ca 1 månad och självklart har man redan nu börjat tänkta på att styla om och kanske modifiera lite... Inte för denna säsongen men som jag alltid gör så även om det är först nästa år så vill jag börja planer redan nu. Det jag undrar är vilken vilka ställen ni tycker är bäst att köpa både original och eftermarknadsdelar till er Mustang? CJ Ponyparts känner jag till men har aldrig använt dom. Finns det fler US baserade företag som skickar till Sverige? Vilket Svenskt företag är bäst att använda sig av? Har sökt på nätet men tycker det är svårt att hitta någon hemsida på välsorterade handlare vad gäller Mustang i Sverige. Tacksam för svar.
  11. PaulW

    @home

    Jäklar vad snygg bil. Blir att byta upp sig om några år. Någon som vet hur det ser ut med planerna för att GT500 ska säljas via generalagenten i Sverige/Europa?
  12. Vilka vackra Mustanger. Önskar jag hade förmågan att ta hand om en klassiker, i så fall hade jag inte tvekat att köpa en Mustang till och då en från gen 1.
  13. Bilen ser ju för ögat riktigt fin ut, när det kommer till en klassiker som denna så blir det ju att betala upp till vad man själv tycker det kan vara värt. Men i detta fallet, och helt baserat på fakta inte känsla så tycker jag den ligger allra minst 100.000 över vad som ett ok pris. Sen är jag långt ifrån en expert när det kommer till klassiska Mustanger. Föreslår att du ställer frågan i forumet för Mustang 1964½-1973.
  14. Mustang GT 2016 9840:- helår hos Länsförsäkringar Skåne (10% rabatt när jag samla med hemförsäkringen...som gick ner 600:- mot innan)
  15. Har sett att man kan beställa här. Någon som vet andra ställen där man kan beställa snygga skyltar med Mustang tema?
×
×
  • Create New...