Jump to content

Kidde75

Medlemmar
  • Inlägg

    20
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • Stad
    Ronneby
  • Yrke
    Säljare
  • Intressen
    Bilar

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kidde75's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

2

Omdömespoäng

  1. Tack, det blir jag säkert. Baserat på filmer och bilder jag fått så är den lika fin som när den rullade av bandet. Hoppas att det stämmer när jag ska hämta den nästa vecka
  2. Klart vi vill se bilder!!! Sitter sänkfjädrar på den jag köpt också, men tycker den ser lite "luftig" ut mellan skärmkant och däck så min plan är också att kanske ta ett halvt varv eller så men vi får se hur det är i verkligheten på måndag;-)
  3. Då har man på 2-3 veckor tvärvänt vad gäller bil jag tänkte köpa. Från europeiskt till amerikansk V8. Min första dessutom. Det blev (eller ska bli) en Mustang GT 2017 med 1600 mil på mätaren. Lite är fixat på den redan men jag har nu börjat försöka lista ut lite vilka bredder och ET man ska satsa på när man byter hjul? 20” är tanken i alla fall och jag vill helt enkelt ha tips på vilka dimensioner som fyller ut bäst utan att ta i någonstans. Tacksam för information:)
  4. Råkade betala in handpenning på en Musse idag... Återkommer med mer info när den verkligen står på tomten (eller rättare sagt i mitt garage). Tack alla för hjälpen!!
  5. Jag märkte det ganska tydligt ja. Normal var mycket bättre
  6. Aha - jag ändrade ingenting förutom att säljaren valde "Sport+" och det var lite jobbigt att smygköra i det läget märkte jag, så jag ändrade till normal men sen tillbaka när det var dags att testa farten lite. Gick ju ganska vettigt tyckte jag men som sagt lite klent ljud original så det får ju absolut bytas om det blir en original-Mustang som inhandlas:) Blir så stressigt när man är o provar på firma också när det är massa andra kunder samtidigt och säljarna ska prata med alla så det var bara en väldigt hastig koll och provkörning. Tack igen:)
  7. Ja absolut - V8 är ju ljudet som är det absolut viktigaste. Provkörde faktiskt en 2016 i fredags (helt original) och det var inte mycket till ljud tyvärr... Upplevde även att styrningen var lite märklig. Extremt känslig även i låg fart så blev den lite jobbig att behöva små-parera hela tiden liksom. Svårt att förklara och kanske jag är överkänslig. Är väl en vanesak så jag kollar vidare efter tänkbara objekt. Hade varit riktigt skoj att testa en 2018- för att kunna jämföra motor och växellåda framför allt. Det var Shaker i den jag testade och det duger åt mig också. Är ju bara ibland man vill kunna vrida på litegrann i alla fall;)
  8. Nej det är inte avgörande för val av bil men det hade varit trevligt med "största" ljudpaketet:) Det var snyggt gjort med din egna lösning - också ett alternativ. Höll på en del med det förr om åren men inte så snygga installationer utan mer lösa lådor osv. Tack för all info:)
  9. OK, det är bara ett klistermärke. Det kan ju förklara en del. Trodde det var tryckt. Tack för svar:)
  10. Tittar man på bild nr 6 i denna annonsen t ex så står det ingenting: https://www.blocket.se/annons/alvsborg/ford_mustang_gt_5_0_v8__automatvxl/92604633 Däremot på bild 10 är det med en subwoofer. Därför jag känner mig konfunderad Kollar man sedan på denna som är en 2020: https://www.blocket.se/annons/stockholm/ford_mustang_gt_5_0_v8_451hk/92472269 på bild nr 14 så står det Shaker. Blir inte klok på det...
  11. Jo det är jag med på men frågan är varför det står Shaker (vid växelspaken) på en del 2018 och inte på en andra trots att båda har subwoofers i bagaget? Alltså finns det subwoofer som tillval på de bilarna efter 2018 som man inte valde Shaker-paket på eller är det bara så att sitter det subwoofer så är det Shaker - punkt??
  12. Nu har jag ytterligare en fråga gällande Shaker ljudpaket: På alla 15-17 som jag har kollat bilder på står det Shaker framför växelspaken. På 18- har jag sett både med och utan den texten, men även bilar utan den texten där har en subwoofer i bagaget på högersidan. Blir lite konfunderad om man kan räkna med att alla bilar med sub = Shaker?? Vill ju gärna ha det ljudpaketet inbillar jag mig. Tacksam för ytterligare svar i ärendet.
  13. Känns som att det är rätt bra bilar då i alla fall:) Är det du som jobbar nånstans där man kan handla rolig prylar till dessa bilar som någon här ovan tipsade om?? Kollar nu närmast på 2018 års modell och det verkar vara lite svårare med vissa delar (alltså mindre utbud helt enkelt) från 2018->?
×
×
  • Create New...