Jump to content

mrcyberbob

Medlemmar
  • Inlägg

    21
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av mrcyberbob

  1. Nej fick just precis det bekräftat...ingen "title" finns. Så glöm frågan..
  2. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1970-Mus ... 06.c0.m245 Tacksam för era kommentarer och synpunkter på denna.
  3. Du får väl pröva t ex Exclusive cars, Stefan Ernryd eller Staffan Beck. Finns säkert fler. Och betala 200k i överpris? Nä, det tycker inte jag Har varit och pratat med ett par handlare här i södra Florida och har blivit lovad MSRP på nya GT500:an om jag vill ha. Leverans sen april-maj! Men om nån vill ha "min" bil så är det bara att hojta till, själv så kommer jag köpa antingen en 2009:a GT500 eller nya Pontiac G8 GXP, ska ut och provköra idag och imorgon Har sett bilen live nu och OMG vilken grym bil, och interiören är ljusår från tidigare! Galet bra faktiskt. Precis vad jag menade. Tänkte närmast på om det är någon som känner till några handlare i USA.
  4. Är det någon som har en länk till en åf som säljer de nya Shelby 500GT vagnarna ? Vad jag har kunnat läsa mig fram till är att det nu skall gå att beställa bilarna och att de första landar hos åf i mitten slutet av april.
  5. Hej Jag är spekulant på en Mach 1 -70 till salu. VIN nr: 0F05M185116 finns, men door tagen saknas. Hur kan man eftersöka vilka färgkoder m m som bilen hade. Och kan man köpa nytillverkade door tags ? Thanks in advance
  6. Tack för alla svar, dock har det inte blivit lättare ;-) En del säger kör, andra ge upp. 300´för en färdig mach 1 med den färg kombinationen och motor familj är billigt..jag har letat länge. Men som sagt..den är VÄLDIGT rostig.
  7. Tack, det som gör det intressant är självklart färgkoderna.. men som sagt..mycket jobb och dyrt
  8. Vad tror ni, som renoverat mussar förr..går den här att rädda ? Större delen av golvet verkar vara borta. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cars-Tru ... otohosting
  9. verkligen grattis !!! vilken vacker bil
  10. Tusen tack för alla svar jag har fått. Det är alltid trevligt att få lite hjälp av all "expertis" där ute
  11. var det en vanlig eller ovanlig inredning ?
  12. Tack så hemsk mycket. Vad innebär "Vermilion" inredning ? Jag har inte lyckats att hinna någon förklaring här på sidan.
  13. tack så hemskt mycket..en äkta mach1 med andra ord. vad betyder det här då ? col A trim 3E axel 9 trns 5 dso 21
  14. Hej kan någon hjälpa mig med vad det här Vin nr säger ? 0T05"M"125223 tackar på förhand
  15. Vad är det för skillnad mellan en 351C och en 351W i en Mach 1 ? Är det skillnad på effekt, karraktär eller ? Jag vet en Boss 302 i Sverige för runt 400tkr, så det är ett rimligt pris ?
  16. vad skiljer i överigt då mellan en Boss och en Mach 1:a ? Jag menar motor mässigt verkar dom rätt lika, men en Boss ska väl vara mera "race", eller ?
  17. Tusen tack för det. Vart köper jag boken ?
  18. Vilken effekt hade de olika motorerna i Mach 1 resp Boss, 302, 351, 428 osv. Har försökt läsa på nätet, men det förekommer väldigt olika uppgifter. Vad gäller ?
  19. Så det kan alltså vara rätt med andra ord ? Hur ovanlig då ? Något extra värde i det ?
  20. Jag har letat efter några objekt här i norden. Utbudet verkar dock mycket magert. Jag är på jakt efter en Mach 1 eller boss-clone -69 -70. Så om någon har en kontakta mig. I min jakt fann jag den här beskrivningen på en bil i Belgien, som skall vara en Mach 1 Rare Mustang ’69 sportsroof - Mach 1 8 cyl. 351 CID –5700cc rare engine Q-code-manuele Och vilken motor är nu det här ? Jag trodde jag hade läst om dom alla..
×
×
  • Create New...