Jump to content

Anders S

Medlemmar
  • Inlägg

    12
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Anders S's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Jag rekomenderar How to rebuild your smallblock ford av Tom Monroe. Den behandlar bara det maskinella och inte hela bilen. (HP books)
  2. Kanon med bra att tänka på tips. Såg att KB:s kolvar finns med end 2 ventiluttag. Varför? Funderar även på att skaffa nya vippor. Har hört att orginalen inte fungerar någe bra då "railsen" inte styr bra? Ska montera nya vipp-bult i toppen , vilken dim ska jag satsa på?
  3. Ha-Ha. Kanon med mycket input. Mer av den varan. Hur mycket planing av toppar är lämpligt. Vill fortfarande ha en familjehobbybil , ingen racer. Är nygjutna Hi po grenrör nåt att ha? (borde vara bättre än org?)
  4. Hej. Vilka kolvar ska man välja till en lätt trimmad 289 -68.( 4,030 ),63cc toppar, Crane kam 484lyft , 216dur , TorkerII +Edelbrock 600. Har kollat på Summit och där finns hur mycket som helst att välja på.
  5. Ok då vet jag. Bilen är orginal.Tänkte att få ut lite mer än de A-code hästar som finnes.
  6. Tack för era input. Tanken var att behålla så mycket som möjligt av det gamla.Men det är klart vill man ha det bästa så är det ju bara att dega upp å köpa en cratemotor.(inte med min ekonomi)
  7. Hej. Har "fått"ett projekt som blivit stående länge. Består av -68 302 block , -68 289 toppar , 289 vev , Gammalt Edelbrock Torker 289 Insug. Tänkte bygga en lätt trimmad motor. Kom gärna med råd ang val av Kam , Förgasare. Tack på förhand. Anders.
  8. Hej. Någon som vet hur man kopplar in en "Gnägg-tuta".Den har en sladd från "tutan" och 3 anslutningar på "Gnägg-delen".
×
×
  • Create New...