Jump to content

Pejay

Medlemmar
  • Inlägg

    14
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Pejay

  1. Hej, har bara en fråga angående vad man ska använda för olja till servot på min musse -67 Tacksam för svar.
  2. Tja, min vacumpump är ej inkopplad så jag tänkte koppla in den, men så märkte jag att sätter jag dit en remm så tar remmen i hjulet på vattenpumpen, så jag kollade lite nogrannare o det verkar som att remmen måste gå via ac-kompressorn som saknar remskiva verkar som att vacumpumpen måste sitta på nått annat sätt om man ska köra utan ac men vart? Mvh Pontus.
  3. Jasså okej det va inte svårare än så tack för att du redde ut det.
  4. Har hittat en som säljer bakskärmsförlängning, hur funkar det...har aldrig sett tror jag, nån som har bild?
  5. Japp det är en sån pump som jag har på min, fast min ser inte så frisk ut
  6. Tackar så mkt för bilden Japp den e från californien, men verkar inte som den har något med avgasreningen o göra...ej säker
  7. Har en 289 som jag funderar på att pigga upp lite men funderar oxå på om jag ska skaffa en 302 att bygga på istället är det stor skillnad eller? blir ingen värstingtrimmning bara lite lagom
  8. Hej på er alla! Jo det är såhär att det finns en pump i motorrummet som ej är innkopplad ser ut som att det skulle kunna vara en vakumpump kan det stämma? verkar ju va ett par saker som drivs utav vakum iaf, typ till spjällen för värmen o.s.v och dessa saker funkar inte direkt :wink: Mvh P/J
  9. Ok så om jag fattat detta rätt så kan man skippa blästringen och bara blåsa rent och spruta på rostskyddsmedel så ska det stoppa rosten hyffsat att äta mer utav plåten?
  10. Hjälper det verkligen med sånt medel bara? är det inte så att har det väl börjat rosta så är det blästring som gäller om man vill ha stopp på rosten pga att du får rent i porerna?? Mvh Pontus.
  11. Hej, jo jag undrar om det är någon som vet något ställe där man kan blästra inuti balkarna...har rost i 2 balkar o vill slippa att skära upp för att kunna blästra, vore tacksam för svar! Mvh Pontus.
  12. Skulle lägga in en bil på min musse, o då viile dom att man skulle skriva nått cmc nummer...vad är det?
  13. Tjenare, har skaffat mig en -67 ht nyligen med nyklätt vinyltak, och det är även klätt över dropplisterna...ska det va så? Mvh Pontus.
×
×
  • Create New...