Jump to content

Jollyroger

Medlemmar
  • Inlägg

    13
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Jollyroger's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Kan du kolla min också på kul nr 1FAFP49Y64F158776 Osäker om det är vin nr eller det nya chassie nr Reg nr UTR961
  2. Inga lampor som tänts? Inga sympotom alls ifrån motorn? Är sugen på att testa i min men vågar inte riktigt. Nej inga lampor inga tendenser. Men den är lite mer tjurig att starta nu när det är kallt på mornarna.
  3. Jag har kört min SVT cobra 04 hela sommaren på 100% E85 och inte märkt några nackdelar snarare tvärtom när kompressorn börjar ladda så käns det som att den går bättre. Men det kan ju vara placebo effekten som gör sig till känna. Osäker om det kan ge långsiktiga skador på motorn om lambdan inte klarar att hantera det hela kan den ju kanske gå för magert och då får man bekymmer långsiktigt.
  4. Jo, det må jag säga, riktigt bra priser. Någon som beställt därifrån innan? Nej. Men jag har beställt från SHM och det fungerade bra! snabb leverans med ups till dörren också. Jag tänkte beställa catback Magnaflow system från RPM outlet i höst. så får vi se hur leveransen fungerar. jag återkommer med resultatet.
  5. Här är en bra länk för att söka på mustang tillbehör och styling www.planetmustang.com Här är en firma som även levererar till sverige. Har väldigt mycket styling produkter till senare årsmodeller av mustang. www.crossroadzdirect.com
  6. Tänkte bara lägga in några bättre bilder på den mystiska cobran Nuvarande Mods DUB 2.93 Pulley NGK TR6 Plugs Gap 0,35 10" S&B Powerstack Intake unit 170 Degree Thermostat Super Chip Med 21 Degree BTDC Kör på 100% E85 Etanol
  7. Få se om vädret är bättre nästa onsdag. Det såg ju lite bistert ut igår. Jag kollade priserna på mustangperformance.se igår och jämnförde dom med priserna på rpmoutlet.com. Och dom är 50% dyrare på nästan allt här i sverige. Klart dom ska överleva men lite väl saftigt påslag tycker jag.
  8. Jag bokar in det. Rejsa vem vet? om andan faller på så kanske.
  9. Jag har en 2004 intagen ny från Canada juni förra året. enda exet i europa hittills. har Bytt pulley och och chip och lite annat nu ca: 450 RWHP
  10. Här är en bra länk. http://www.seanhylandmotorsport.com/ firman ligger i Canada. Har handlat av dom förut fungerar bra! snabb leverans också.
×
×
  • Create New...