Jump to content

cmc78

Medlemmar
  • Inlägg

    17
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

cmc78's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. 1 Chili Spelar 2 My little pony 2 st ( hingsten o stoet) 3 Björn Spelar 4 Andreas Spelar 5 Tomas Comstedt Spelar 6 Foppa och foppa jr Spelar 7Hasse Nybom +1 1/2 8 9 10
  2. Ärdu säker på att det är motsols,jag vred min medsols förmycket när jag skulle höja min tändning och fick spikningar,vred sedan tillbaks lite med ett utmärkt resultat (har en 95:a)
  3. cmc78

    Däck

    Ett alternativ till är www.svenskagummihuset.se
  4. Tackar för det Peter,nu ska det nog lösa sig.
  5. Tjena Är det den stora kontakten som sitter på torpedväggen på hö-sida som är spout conector kontakten.Skulle vara tacksam om någon som vet kunde lägga upp en bild på denna.
  6. Tjena Är det den stora kontakten som sitter på torpedväggen på hö-sida som är spout conector kontakten.Skulle vara tacksam om någon som vet kunde lägga upp en bild på denna.
  7. Jag pratade med grufman förra veckan och då var det inga problem att byta på min 95:a iallafall.
  8. tjena mykies Du har grufman och norrorts bil & van service i kallhäll samt bakvagns specialisten i bro,dom ska vara grymt bra har jag hört.
  9. Eller varför inte några av dessa! http://www.krmotor.se/ruff_racing_wheel_280.htm
  10. Doski 06 Nej for dom pengarna ingår:buller intyg,parkljus,reg bes etc.Med andra ord allt som behövs göras för att den ska gå igenom reg bes.Kanske va lite otydlig i första innlägget
  11. Tja Exclusive cars i stockholm fixar allt som behövs göras.Det kostar c:a 11000Kr har jag för mig,och det är inkl buller intyg.
  12. Tja Kollade runt lite på den här sidan,hittade friktions däck för 4600kr ej säker på vilken profil du ska ha. http://www.svenskagummihuset.se/
  13. cmc78

    usa resa

    Tack för tippsen,jag gör ett försök när jag kommer dit
  14. Hej jag ska åka till orlando om två veckor.Undrar om det är någon som vet om det finns något bra ställe där eller i närheten att handla mustang grejer på,typ andra baklysen etc.
×
×
  • Create New...