Jump to content

Manonwheels

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Manonwheels

  1. Sälja, har div. lösa delar från en 65:a som tyvärr voltades för några år sedan. Har en spekulant på delarna men just motorn tycker är svårast att värdera. Spekulanten i fråga känner väl till bilens historik så det blir i vart fall inget snack om skick osv. men priset kan ju diskuteras ändå. Tacksam för alla resonemang!
  2. Hej! Tänkte höra om någon kan hjälpa mig med en sorts "generell uppskattning" av värdet för en 289" och en C4 automat? Prylarna är fräscha men har stått i varmt förråd i några år och jag har hunnit tappa kollen på marknaden... Motorn är i grunden helrenoverad och i bra skick (körd ca 5-600 mil) utrustad med alu 4 port insug, Holley 600dp, headers, MSD fördelare och 6AL box. Lådan är en TCI C4 StreetFighter med 10" converter och krans som gått max 350 mil sen helt ny. Nypris på låda/converter tycks ligga på ca $1500 i USA Min fråga är alltså vad dess bitar kan tänkas vara värda idag? Tack på förhand!
  3. Undrar vad som skiljer Mustang 65-66 med 6:a vs de med V8, förutom drivlinan alltså? Har förstått att bakaxel och bromsar är klenare, 4 bult osv men finns skillnader även i karossen?
  4. Har en -65 ht med lite trim, kanske runt +100 hp mer än standard. Original satt där en helschysst T10 med RAM Street Performance kona och allt lirade 100% Efter en olycka och en förlamningsskada beslöt jag att byta till automat för att lättare kunna bygga om till handgas/broms. Så långt allt gott. Efter att ha testat 3 olika C4 lådor som en efter en packat ihop av olika anledningar börjar jag tröttna. Kan någon ge mig ett tips om var jag kan finna en låda som fungerar klanderfritt och inte är segare än sirap? Såg ett inlägg med ett tips om TCIlådor, är det ett bra val? Kan det vara en idé att byta till en modernare 4 stegslåda? I så fall hur mycket måste modifieras i bilen? Jag är mycket tacksam för alla goda råd ni kan ge! // Peter
×
×
  • Create New...