Jump to content

Tanner

Medlemmar
  • Inlägg

    17
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Tanner's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Mycket smakligt stylad! Men - är bakluckan ordentligt stängd på första fotot?
  2. Vill bara tillägga ett per saker angående V6 eller V8... Jag var först skeptisk till den mindre motorn, men efter att ha kört en V6 och imponerats slog jag till. Det är en fin motor med härligt ljud. Förbrukning har för min del hamnat på 1,05 liter per mil under de senaste sex månaderna. Då är det ganska mycket stadskörning och relativt korta sträckor, men plattan i mattan långtifrån hela tiden... Törstigaste tanken innebar 1,15 liter milen, snålaste 0,88 (långkörning på landsväg). Dock: Har du pengarna och vill slippa (avundsjuka) "vänners" fnysningar åt en V6 så slå till på en GT... Men du blir mer unik med en V6
  3. Har haft detta problem sen jag köpte bilen ('05:a), men inte brytt mig om att fixa. På de flesta äldre mackar går det att tanka utan problem, ganska säker på att det är tack vare att de pumpar bensinen långsammare. Gjorde en tur till Öland och tillbaka över midsommar och hade turen att pricka "rätt" mackar båda gånger (uno-x och din-x).
  4. Du får in dem... men måste kanske skjuta fram stolen litegrann.
  5. Här är en bild på min inredning i dark charcoal. Helnöjd, t.o.m. tygklädseln är schyst även om man gärna haft läder. Jocce, vilken inredning har du? Hur mycket kostade dina stripes? Svårt att montera själv?
  6. Min Musse har rullat hela vintern, bilar är ju till för att användas... Får erkänna att den är ordentligt saltig nu, men gjorde i alla fall en rostskyddsbehandling i höstas. Är något för kallt för handtvätt utomhus än så länge. Har inte vågat köra den i maskintvätt, någon som provat? Har funderat över hur det går med antennen...
  7. Man ska inte betala tull eftersom man importerar från ett annat EU-land, däremot moms då bilen är nyare än 6 mån (eller 6000? km). Som svensk ska man alltså betala 219.000 DK, vilket är ungefär 269.000 SEK plus 25% moms, totalt 336.250 SEK. Hyfsat billigt för en GT.
  8. Förbrukningen för min V6 landar på 1,11 liter/mil, mätt mellan tankningar sedan början av november (ca 260 mil). Relativt mycket stadskörning.
  9. Precis som vid tidigare Ford-rabatter (bl a "Personalrabatt för alla) exkluderas Mustangen... Köpte min Mustang i Kalifornien i somras, då var det ordentlig rabatt på de flesta av Fords modeller - men inte Mustang!
  10. Ni bad om bilder så här kommer några på min V6... innan den äntligen blev besiktad och klar för Sverige!
  11. Hur tolkar ni texten i Vägverkets föreskrifter (VVFS 2003:22) om undantag för bilar importerade för eget bruk? Innebär det en bil importerad för eget bruk godkänns vid besiktningen med röda blinkers bak? Och utan krav på sidoblinkers på framskärmen?
  12. Jag är oxå intresserad av ett Certificate of Conformity. Ifall du fått dokumentet vore jag mycket tacksam om du kunde skicka en kopia!
  13. Någon som haft problem med avgasintyg? Verkar som det är det stora problemet med min 2005:a (V6) nu. Vad krävs för intyg eller gör bilprovningen avgasmätningarna? Får olika svar från bilprovningen så dom verkar man inte kunna lita på...
  14. Ok, vad jag förstått är det riktigt krångligt att fixa omkoppling av blinkers bak, så det är kanske bäst att inte försöka sig på själv. Sen misstänker jag att bilen dessutom måste får dimljus bak? Har du löst det med backljus/dimljus under stötfångaren, pineman? Tyckte det såg ut så på en av bilderna på din musse... Nån som vet hur mycket en underredsbehandling går på?
×
×
  • Create New...