Jump to content

hagbart

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • Stad
    Trollhättan
  • Yrke
    Billackerare
  • Intressen
    Veteranfordon

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hagbart's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Har själv försökt med denna variant, men efter en säsong kasserades den till förmån för en ny riktig instrumentbräda. En dash pad är mycket skör och tål inte mycket innan den spricker. Inget att rekommendera om man är nogrann CMC 1424. Hagge.
  2. Låter troligt. Har nämligen inte fått dit gummilisten på bakluckan än sedan renovering. Tack för tipset.
  3. Har problem med avgasdofter i min 70a Mustang cab. när jag kör nercabbad. Avgassystemet är ganska nyligen bytt och har inga läckage. Ändrören mynnar ut några cm. utanför bakplåten. Finns det någon som har samma problem eller har tips om hur man blir av med avgasdoften.
  4. Undrar vilken olja som rekommenderas till automatlådan (C4) på en Mustang 70.a. Dom hade ingen förteckning på det på Mekonomen. CMC 1434. Hagge.
  5. Var kan man i Sverige få tag på delar till en lättare krockad 94a Mustang så som div clips och småprylar.
  6. Finns det som vet vad som skiljer en Mustang V6 94a och en V6 95a. Skall köpa en och har en 94a och en 95a att välja på.
  7. Tack för tipset. Det kanske inte framgick riktigt av mitt inlägg, men det var väl i första han dimensionen på däckena jag var ute efter.
  8. Är ägare till enMustang 70a cabriolet Eftersom bilen är utrustad med fula slotmags från 70talet har jag köpt Magnum 500 15x7 fram och 15x8 bak. Finns det någon som kan tipsa mig om vilka däck som är lämpliga både utseendemässigt och för bra köregenskaper . Jag är inte så noga med att däckena är så breda bara det ser bra ut CMC 1434 Hagbart Lorentzen Trollhättan
×
×
  • Create New...