Jump to content

monika21

Medlemmar
  • Inlägg

    14
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

monika21's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Har någon en Edelbrock 500 på sin Mustang med 302a, har ni en regulator på er förgasare? Behövs det? Har precis monterat min nya förgasare och hört olika, så vill jag inte starta upp utan att vara helt säker. Monika
  2. Tack John! Du är en ängel...ska prova å se om bilen går bättre.. Ha en riktigt bra sommar. :-)
  3. Provar hä då.... Kan någon vänlig själ tala om för mig vilket brytarspetsavstånd respektive tändinställning jag ska ha på min Mustang -68, 302a. Så kanske..kanske den går som den ska. Alla tips och idéer är välkomna. Så jag kanske kan komma ut denna sommar... :-)
  4. Nu har bilen äntligen hoppat igång, men den går som en påse nötter. Kan någon vänlig själ tala om för mig vilket brytarspetsavstånd respektive tändinställning jag ska ha på min Mustang -68, 302a. Så kanske..kanske den går som den ska. Alla tips och idéer är välkomna.
  5. Någon som har eller vet vart man kan köpa renoverade Autolite 4-ports förgasare till 302:a.
  6. Hej! Finns det rep.sats till Autolite 4-ports förgasare 302:a? Och vart i sådanafall?? Eller är det någon som har en förgasare till salu?
  7. Tack det ska jag prova. Fler tips?//Monika
  8. Hej på er alla i sommar värmen! Jag har ett jätte problem (i allfall för mig) När jag startar bilen går den i gång och efter ca: 5 minuter börjar den rycka och bluddra och man får "motstånd" när man försöker hålla igång den med gasen. Då börjar den rycka och bluddra ännu mer. Sedan blir bilen för varm också och börjar koka lätt. Har provtryck kylaren och fått svar på att det inte är något fel. Fäkten sitter nära kylaren, men jag har ingen kåpa. (Ska byta termostat) Är det någon som har haft liknande problem eller någon som har tips på vad det kan vara?
  9. Vart kan man då få tag på Fords Shop Manual?? Å jag är tacksam för alla svar jag kan få på allt jag frågar om För det va ca: 10 år sedan jag började lära mig att skruva på bilen sen har det "legat" av sig av olika anledningar, men nu måste pärlan ut på rull igen!!! Så man får ta skruvandet från grunden å lära sig allt (nja det mesta) och hoppas på all hjälp jag kan få här och av boken.
  10. Vilken bok är bäst?? Som man får med en liten översättning också
  11. Vilken bok är bäst?? Som man får med en liten översättning också
  12. Tack för svaren, det tråkiga är att jag är sååå dålig på engelska Men man får väl köpa sig en bok ändå och sen får man öva upp sin gamla knackiga engelska.
  13. Vart kan man få tag på en rep.bok till en Mustang -68 på svenska?
×
×
  • Create New...