Jump to content

tn

Medlemmar
  • Inlägg

    52
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tn's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. knuffat ut mussen.. till vintern
  2. lite overkill kanske med å tenna golvplåtarna... oj vad jag putsar...
  3. den andra så fanns ett antenn hål.....
  4. lite mer bly på framskärmen i stället för spackel
  5. man kan ju ha olika meningar om fugge /sprut? Tänkte om nån gjort detta nån gång? ex tagit en maskin från ex bronco.. med insprutning mm...( är nog inte problemfrittt)
  6. hållit på med skärmarna... monterar bultar/clipps..NU.. tog 2 dar innan jag vart så där nöjd med linjerna runt dörrar och skärmar.. trösklar. problemet är att jag kommit halvägs med karossen...!! fundrar nu på en insprutnings motor?...vi få si.. mycket som snurrar i skallen nu..
  7. så klart fugge funkar.. Men har i dagarna köpt en bronco? 302 efi sprut..? Går i tankar om å kasta in detta i bilen jag håller på med?(mach 1..1971) Beror på hur svårt det är å få ut Kabelhärvan?..få se.
  8. jag har givetvis inte gett upp mussen...börjat med lincoln axeln.. http://www.pixbox.se/pic_show_id29239135.html
  9. men vad fan gör krängings hämnaren för nytta bak egentligen helt spartanskt att skruva dit den igen????????? HAR nu i kväll PROV::monterat dit bakaxeln den är 2 tum kortare..... en snubbe ringde mig härom dagen å undra om den var till salu? NÅN HÄRIFRÅN? glömde å ta telefon nummer i fall jag ger upp
  10. äntligen fick jag innerskärmen... går framåt sakta...synd att men ej kan jobba hela dagar med bilen...
  11. vet du om det finns en plåt och köpa...den sitter under baksätet..under sitt dynan. du kanske slapp å byta den... men min är det lite rost hål i.. vist går det å lappa men? om man skulle få tag i en hel..så skulle jag byta den hel.. jag är ingen plåtis ...men försöker å fixa den så bra som möjligt.
  12. DU ÄR JU .....värre än vad jag är... man får ju riktig lust och inspiration av denna tråd... eftersom jag trodde att jag hade den mest rost i svergie.. på en sån Mach 1
  13. kan man få tag i sådana hantag....
×
×
  • Create New...