Jump to content

SCJ - 205

Medlemmar
  • Inlägg

    53
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

SCJ - 205's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Omdömespoäng

  1. SCJ - 205

    Parnelli Jones / Bud Moore - tribute

    Några foton på mitt senaste projekt,,,en kopia av Ford Competition Trans-Am Mustang Boss302 Kar-Kraft / Bud Moore / Ford Motor Company. Nr15 kördes av Parnelli Jones och Nr16 kördes av George Follmer. vid 1969 SCCA Trans-American Championship.
  2. Händer att jag använder mej av shop usa när det beställs prylar från olika leverantörer och allt samlas hos shop usa för vidare frakt till mej. Använder deras tjänster speciellt då farligt gods som t.e.x. färger/lim/sprayburkar o.s.v. Man kan välja om man vill ha flyg el. sjöfrakt, bra och snabb kontakt och pris, kan rekomendera dom.
  3. Tackar JohnRB - Finns en del "left over" prylar. Men bilderna (prylarna) bör väl ligga på köp & sälj forumet. /
  4. Tackar Crister Blev lite åka i sommar med den röda också om än något sent på säsongen...hann dock med nån lokal mustangträff och cruising. En tanke var att göra en tripp till gävle och få se din Mach1 - 70 live men tiden försvann på annat. Blir lite småpyssel / detaljer som ska fixas i vinter. Visst är det en märklig känsla när man haft en bil totalt nerplockad i molekyler och helt plötsligt står den klar i garaget. Du har väl samma erfarenhet som gjort ungefär samma renovering av din 428 bestyckade Mustang. Ses å hörs....Kaffekannan står på i garaget även denna vinter om du skulle ha ärende åt detta hållet. / "Micke"
  5. Snyggt Christer:clap:Hoppas dessa bilder kan lösa dina funderingar över oljestickan. Översta är en 428 CJ/SCJ sticka, mittre är en standard 428cui och den nedre är en 390cui. standard 428 är röret på motorblocket ca 9" kan mäta rören på dom andra blocken om du behöver dom också det också, /"Micke"
  6. Ser kanonfin ut...inga större saker att åtgärda i alla fall, spännande. Nu är det inget objekt längre. Var på bilprovningen med min SCJ jag också.....inte tillstymmelse till bromsar bak på pedal???? handbroms funkar perfekt. blir att kolla fördelningsblocket/ventil på innerskärmen...funkade när jag luftade....barnsjukdommar man får pyssla med, tråkigt att kladda med när man tror att det ska vara klart. Har även misslud från mina nya "rhodes lifters" när motorn blir varm, allt i motorn är nytt,,,så det blir att fortsätta skruva nån vecka till för min del..ev skifta till den andra 70-SCJ motorn jag skulle montera i vinter redan nu. Men ska åka i sommar i alla fall. Hör av mej när det blir nån mustangresa till metropolen Gävle. / "Micke":cool:
  7. Väntar på fler bilder nu Christer...studentkörning i juni med mustangen?
  8. Tackar Eje.!!! Nu har man nästan glömt allt slit när mustangen står och gnistrar i kapp med solen. /"Micke"
  9. Tackar Daniel.!!! Delade ut gamla nummer av mustangforum och infobladen du fixade fram...mycket uppskattat:thumbup: och gick åt i stort sett allt...var en betydligt lättare påse att bära hem. Är på g. fler ansökningar till CMC nu. Träffade en del CMC folk från både gävle och dalarna, fick en egen monter och fria händer att fylla med mustanger och tidstypiska prylar. M.v.h. "Micke"
  10. Visst minns jag det..min vinterbil:oops: 69 Fastback E-modell me slant six..guldklimpar idag, å den är väl boss clone, röd å fin fortfarande, såg på You Tube att du var ut å busgasade med den för några år sen...hamnade det en 428 i den?
  11. Första pris i klassen 1960 - 70 på Bollnäs Motorrevy, givetvis en Mustang. Ännu roligare att det råkade bli min som "premiärvisades" efter en flera år lång renovering.
  12. Tackar Daniel.!!! Nu finns det Mustang brochyrer och tidningar så det förhoppningsvis ska räcka till söndagen också. Tackar / "Micke" CMC - 205:cool:
×
×
  • Create New...