Jump to content

flames^

Medlemmar
  • Inlägg

    79
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

flames^'s Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. ja ni gör det ju inte lätt för en ute på stan me era stanger. men en vacker dag så vill jag ha en 67/68:a cab ska bara slava på ett tag..
  2. Kärran såld, tåren i ögat men man kanske köper en ny en vacker dag Tack för råd o tips o faan o hans moster!
  3. flames^

    motor

    sen kan de ju låta lite mer när man har som jag har, i stort sett raka rör ^^
  4. flames^

    motor

    ... inte för att jag skulle vara partisk men det går ju inte att jämföra ljudet från en 5.0:a och en 4.6:a
  5. flames^

    Nybesiktad!

    ljuddämpare är ju fegt, sånna har inte jag heller och ingen har skrivit nått hittintills....
  6. flames^

    Tips?

    men va ska man med en 6:a till? tack tack, de verkar behövas.
  7. flames^

    Tips?

    Bara lite nyfiken på om det är någon som har något tips vad det gäller försäljning av sin kära mustang? Tycker inte att det borde vara så svårt som det är att hitta köpare på en -94 med åtta för skam priset 75 000 kr. Är det jag som gör någe fel tro eller är marknaden helt död?
  8. om man går till typ BRL och säger vilken kärra man har och vilken stereo som ska in så kan dom oftast plocka fram rätt ISO. Alla tillverkare har ju sina standard varianter och brukar kosta mellan 200-400 kr. jag böt till en sony och köpte en iso för 395 kr.
  9. jajja .. de e ju iaf inte annat än att man blir avis när man ser alla fina stanger glassa runt i vinter solen (eller vår som de verkar va nu)
  10. Jag åker dagligen runt i stockholm och kränger på folk saker dom inte behöver, när jag gör detta så ser jag en hel del fina bilar. Bland dom så är det väldigt många mustanger av de nyare sorterna som man ser står parkerade från kungsholmen till djurgården. Hur klarar dom av vätan o saltet egentligen? Är det inte helt galet att ha dom ute nu? Va bara lite nyfiken
  11. De där e aldrig roligt, men linux är väl lite att ta i va Senast jag blev virus attackerad var under den berömda Sverige - Finland matchen för ett par år sen när sverige lyckades vända 1-5 till 6-5. Då iaf mitt i kaoset när finnarna gör 1-5 så slocknar datorn, tv:n stängdes av och vi gick till pubben.
  12. Jag tycker inte du ska ångra nånting som du gjort med din musse, den e ju helt fenomenal!
  13. Ja önskar ja kunde göra nått annat än starta bilen och gå igenom motorn, får knappt in pikken i garaget så trångt som där är.
  14. flames^

    Musiktråden

    får slå ett öra på de när ja kommer ifrån tids dödandet på jobbet
×
×
  • Create New...