Jump to content

Janne64

Medlemmar
  • Inlägg

    142
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Janne64's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Janne64

    Resultatet

    Jag faller in i ledet och bockar och bugar för ett lyckat resultat . Vi som har igenomgått detta vet vad det handlar om och hur mycket jobb det ligger bakom så du skall vara stolt över DIN bil .
  2. Kul att ni uppskattar bilen så här långt . Har legat nere ett tag pga flytt men är åter på G med bilen . Ang stöt¨ångaren så är den nyinköpt genom Mustangparts i Höllviken . Färgvalet blev Saffran då jag är svag för den färgen och tyckte den passar perfekt i den färgen . Återstår nu att pilla ihop lite instrumentering och sedan skall den startas upp och finjusteras inför kommande besiktning .
  3. Janne64

    F1-tråden?

    Idag vinner Massa före Hamilton !!!!!!
  4. Jag hade också strul med min Blinkers men fick upp felet i sammankopplingen under ratten . Följ rattstången nedåt och där finner du ett kontaktstycke där kablarna under ratten kommer ut . Där skall du finna en Grön samt en Grön med ett rött streck på , dessa skall till Bromsljuskontakten . Hoppas jag har gett dig hjälp så att du får ordning på blinkandet , annars kan du höra med Lars Oscarsson här på forumet, ty han har svar på allt . Lycka till !!!
  5. Har du provat och kontakta Mustangparts i Höllviken ?. Jag har bara gott att säga om dom , bra priser och snabba leveranser.
  6. Janne64

    F1-tråden?

    Måste bara vara med på denna tråd jag också. När det nalkas F1 får ingenting komma i min väg då skall jag bara halvligga bänkad och njuta . Har nog inte missat ett lopp på flera år nu , och tänker inte göra det heller. Och visst är det kul med en uppstickare som Kubica , han kommer att gå långt den killen.
  7. Vet någon vad detta är för typ av fälg ? . Har 3 st utav dom och satt på min Mustang då jag köpte den och är någon intresserad så lägg ett bud .
  8. Så här såg den ut vid Inköpet , Rackel ,Rackel och åter Rackel överallt. Har nog inte lämnat en enda cm där den är omgjord eller tillrättad .
  9. Ok , Här kommer lite fler bilder på Bilen. Återkommer invändigt då den är komplett med inredningen
  10. En första bild på Mustang:en då den ser dagsljus för första gången efter en lång vinter och totalrenovering . Om jag är nöjd ? . Japp
  11. Janne64

    Musiktråden

    Har alltid varit svag för Hårdrock och i mina bilar dundrar följande skön musik fram : Iron Maiden AC/DC Rainbow Scorpions Metallica Samt för dom som inte laddat ner och lyssna på " SABATON "= Gör Det . Och speciellt låten vid namn " Rise Of Evil " . Den skall spelas högt !!!!!! Får rysningar i hela kroppen då jag hör den , även Victoria är bra .
  12. Många gånger är den lättaste lösningen den svåraste , man vill gärna tro det värsta
  13. Låter som du har för lite olja i Styrservon , har du kollat det ? . Eller kanske bara så enkelt som en slak ServoRem .
  14. Janne64

    X-Pipa

    Någon som vet vart man köper en s.k. X-Pipa samt ett 2,5" system till en Musse V8 , samt tips på ett Gött ljud mottages .
×
×
  • Create New...