Jump to content

Janne64

Medlemmar
  • Inlägg

    142
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Janne64

  1. Janne64

    Resultatet

    Jag faller in i ledet och bockar och bugar för ett lyckat resultat . Vi som har igenomgått detta vet vad det handlar om och hur mycket jobb det ligger bakom så du skall vara stolt över DIN bil .
  2. Kul att ni uppskattar bilen så här långt . Har legat nere ett tag pga flytt men är åter på G med bilen . Ang stöt¨ångaren så är den nyinköpt genom Mustangparts i Höllviken . Färgvalet blev Saffran då jag är svag för den färgen och tyckte den passar perfekt i den färgen . Återstår nu att pilla ihop lite instrumentering och sedan skall den startas upp och finjusteras inför kommande besiktning .
  3. Janne64

    F1-tråden?

    Idag vinner Massa före Hamilton !!!!!!
  4. Jag hade också strul med min Blinkers men fick upp felet i sammankopplingen under ratten . Följ rattstången nedåt och där finner du ett kontaktstycke där kablarna under ratten kommer ut . Där skall du finna en Grön samt en Grön med ett rött streck på , dessa skall till Bromsljuskontakten . Hoppas jag har gett dig hjälp så att du får ordning på blinkandet , annars kan du höra med Lars Oscarsson här på forumet, ty han har svar på allt . Lycka till !!!
  5. Har du provat och kontakta Mustangparts i Höllviken ?. Jag har bara gott att säga om dom , bra priser och snabba leveranser.
  6. Janne64

    F1-tråden?

    Måste bara vara med på denna tråd jag också. När det nalkas F1 får ingenting komma i min väg då skall jag bara halvligga bänkad och njuta . Har nog inte missat ett lopp på flera år nu , och tänker inte göra det heller. Och visst är det kul med en uppstickare som Kubica , han kommer att gå långt den killen.
  7. Vet någon vad detta är för typ av fälg ? . Har 3 st utav dom och satt på min Mustang då jag köpte den och är någon intresserad så lägg ett bud .
  8. Så här såg den ut vid Inköpet , Rackel ,Rackel och åter Rackel överallt. Har nog inte lämnat en enda cm där den är omgjord eller tillrättad .
  9. Ok , Här kommer lite fler bilder på Bilen. Återkommer invändigt då den är komplett med inredningen
  10. En första bild på Mustang:en då den ser dagsljus för första gången efter en lång vinter och totalrenovering . Om jag är nöjd ? . Japp
  11. Janne64

    Musiktråden

    Har alltid varit svag för Hårdrock och i mina bilar dundrar följande skön musik fram : Iron Maiden AC/DC Rainbow Scorpions Metallica Samt för dom som inte laddat ner och lyssna på " SABATON "= Gör Det . Och speciellt låten vid namn " Rise Of Evil " . Den skall spelas högt !!!!!! Får rysningar i hela kroppen då jag hör den , även Victoria är bra .
  12. Många gånger är den lättaste lösningen den svåraste , man vill gärna tro det värsta
  13. Låter som du har för lite olja i Styrservon , har du kollat det ? . Eller kanske bara så enkelt som en slak ServoRem .
  14. Janne64

    X-Pipa

    Någon som vet vart man köper en s.k. X-Pipa samt ett 2,5" system till en Musse V8 , samt tips på ett Gött ljud mottages .
  15. Jo visst var det enkelt att installera alltid , och skillnaden var enorm på Gången i spisen . Har ett Ignitor installerat i Chevellen också och den blev helt annorlunda och svarar direkt vid Gaspådrag . Mycket bra pryl det där .
  16. Okkidokki , då plockar vi upp skrotet ur hinken och lägger det i facket. Men resultatet blev kanon , vilken gång det blev i spisen .
  17. Vred runt motorn så att stora märkningen kom mittför pluppen på bröstkåpan , stack ner fördelaren och kontrollerade att rotorn var mitt för strecket . Efter att ha haft ur denna och installerat Ignitor så hoppades jag på en lättstartad bil och vad fick jag ? . Den small igång direkt !!!!!!!!! En liten finjustering med lampa och den går som en klocka , förutom lite ventilspel på ena sidan men man kan ju inte få allt
  18. Med dessa svar kan jag inte misslyckas , tack alla
  19. Jo nu börjar det klia i Gasfoten Tack för info ang Tändningen , snart går den nog
  20. Hur gör jag för att grundinställa Tändningen på en 289 ?. Har nämligen haft ur fördelaren för att montera Ignitor och nu låter den mest som en Påsksmällare . Är det så att 1:ans stift skall stå i topp och Märkningen i fördelaren mitt för Rotorn ?. Hur ser märkningen ut på Remskivan för att Nolla ?. Skicka gärna bilder .
  21. Det var väl mer eller mindre väntat med den nuvarande regering vi har nu . Dom rika kan väl slanta upp och ha roligt med tanke på vad vissa tjänar och ett klass-samhälle vill dom ju ha så . Vi vanliga knegare får väl inte ha roligt och tjäna in en liten slant på att vi har ett gediget bilintresse , hur skulle det se ut . Är så trött på detta jagande på oss Bilintresserade så hälften vore nog . Har själv 2 Jänkare av årsmodell -72 samt -67. Hur skulle ekonomin se ut om jag dels skulle betala full skatt samt full Försäkring på dessa ?, då har man en bruksbil dessutom som kostar c:a 5000:- per/år . Får väl börja fundera på och sälja av och sätta sig vid datorn och leka med aktier istället som dom välbärgade tycker är en hobby som vi vanliga skall syssla med , för att sedan köpa en Hummer och glida runt med . Är det normalt och rimligt ?. Blir så trött.
  22. Den är beställd , och givetvis genom Mustangparts
  23. Du menar under huven ? , den tanken har aldrig slagit mig . Kollar sedan
  24. Jordkabeln hade släppt som tidigare inlägg tipsade om , samt att någon i Peru´tydligen hade lekt elektriker en sen Lördags natt efter en Pubrunda vilket resulterade i en enda röra så det var bara att börja om . Kapade alla lagningar och kablar som kom framifrån och lusläste Elschemat och vips så fungerade allt . Ursäkta jag glömde att jag gått bet på Bromsljuset men tror mig ha hittat felet där också , jag saknar nämligen Bromsljuskontakten
×
×
  • Create New...