Jump to content

lattjolarsson

Medlemmar
  • Inlägg

    31
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

lattjolarsson's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. oxo funderat på montera exakt samma...........nån som vet vad fabror Besiktningsman säger om dessa?
  2. Precis som Chili säger.....bara sätta igång att polera och putsa! Du kan ju inte ha en sketen svart Musse Ju renare den är desto mer brudar kommer spana in dig! Hahahaha!
  3. Grattis till en grym bil! Erkänn att den mörka delen av instrumentpanelen är kalassnygg i kombination med den röda inredningen och den svarta bilen (vi har fanimej mer eller mindre identiska bilar ) Bra val! Vet ej hur vanlig / ovanlig den instrumentpanelen är...
  4. - Jag modifierade själva glödlampan istället (drog bort ett av dubbeltrådarna i kontakten på lampan). Funkade skitbra. Inget pill med sladdarna.
  5. Svårt att bestämma dig....?
  6. Har haft min 06 GT här sedan hemflytten från staterna i oktober 07. Hemtagen som flyttgods och reg besiktigad i november 07. Någon som vet när 1a besiktningen bör komma...? 349 i reg#, så det borde ju vara nu september och framåt, trodde man ju men jag är inte så säker. Någon som kan tänkas veta?
  7. Kör själv en automat är grymt nöjd! Kärran går asbra...och man flyter ju fram på vilka vägar som helst i en grymt bra och härlig bil! Automaten växlar hur bra som helst, och responsen är det inget fel på (har helt stock bil utan några modifieringar alls...). Men som sagts i tidigare inlägg...kanske beror lite på hur man kör etc...och vad man är ute efter.
  8. Har en 2006 GT Auto....inga problem med gasen här. Vad menar ni med "fixa"....låter som ett fel.
  9. 2) I låga hastigheter vid snäva svängar kan jag höra ett litet vinande ljud. Känns inte som att det hörs om jag tex har frikopplat, så jag tror inte det har med några hjullager eller så att göra. Läste på något annat forum om att någon upplevde samma sak efter att ha bytt till "4.10 gear", vad som nu menas med det, och att lite mer frikionsvätska nog skulle hjälpa. Någon som kan förklara vad detta innebär?
  10. Dom har ok grejer, men inget enastående.
  11. Dom har ok grejer, men inget enastående.
  12. Japp, blinkar och tutar...........
×
×
  • Create New...