Jump to content

Fraanz

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Fraanz's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hallå! Hur låter en sån här motor? som denna? om den inte gör det .. vad kan detta vara för motor?
  2. Okej! Ja motorn är väl lite större så fjäderbenen skall behövas kapas av! Mycket jobb? Hur många hästkrafter är det i torinomotorn och i mustangmotorn (302an)?
  3. Hur är en torino motor jämnfört med en mustangmotor? Tack för snabbt svar!
  4. Hallå! Jag har tänkt att köpa en mustang och undrar lite över denna motor! Hur många hästkrafter är det i den och hur vackert låter den? (:
  5. Länken fungerar inte! Läste det innan men vill ha svaret igen om du kan skriva ner det! Tack för övrigt! Har en till fråga. Om man skulle behöva byta delar (antar att det kommer ske någon gång!) hur svårt/dyrt är det då att få tag på sånna? Vet ju att det finns en hel del mustanger i sverige så kanske itne är så svårt/dyrt som man kanske tror? En sak på denna bilen som måste bytas är en grenrörs packning, vad kan det kosta? Min första mustang (bil!) så har inte så jätte bra koll. Har vänner som kan sånt men eftersom detta är en mustang antar jag att frågan passar bäst här. Tack för svar!
  6. hallå! har tænkt att importera en mustang -69 och undrar lite øver besiktningen! Ær det några konstigheter med bilar från USA eller så pass gamla bilar nær man registerar/besiktar den? Vad bør man ha før typ av førsækring på en sån "sommarbil"? Tack før snabba svar! Mvh Freddie
×
×
  • Create New...