Jump to content

ekan

Medlemmar
  • Inlägg

    116
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    4

Allt skrivet av ekan

  1. Anade detta men ville bara dubbelkolla då jag tyckte detta var synd/konstigt.
  2. Hej! Kan man inte komma dit med sin Mustang även om man anmäler sig nu då?
  3. Fungerar fortfarande inte. Fler tips tack?
  4. Yes, de var de första som kom upp men de kunde inte fixa i den storleken, annars verkade de väldigt bra att ha att göra med.
  5. Tack! Jag hittade nu även på infosite.se
  6. Enda skillnaden jag kan hitta i beskrivningen är att jag INTE ska trycka ner bromsen först om man jämför mot länken jag skickade. Får testa detta imorgon, tack för tipset, jag återkommer hur det gick
  7. Hej! Någon som vet var jag kan få centreringsringar till fälgar i måtten yttermått 78.1mm och innermått 70.3mm. Här mailat flera däckföretag osv i Sverige men de kan inte hjälpa. Googlar man måtten så får man träff på flera sidor i USA men jag hade velat ha asap... Alla tips tas tacksamt emot.
  8. Så jag måste koppla om lamporna?
  9. Hej! När jag köpte nya fälgar så installerade jag nya däcktryckssensorer och fick även en dosa till att programmera dom med. Problemet är att jag inte kan få bilen i "learningmode" så jag kan börja programmera dom. Här provat med nyckeln enligt länken https://lmr.com/products/Mustang-TPMS-How-Reprogram-Mustang-Tire-Pressure-Monitoring-System men får ej bilen att tuta. Bilen är en 2008 gt500. Någon som gjort detta och fått det att fungera?
  10. Det gäller en gt500, som har bytt till grövre från Ford racing...
  11. Hej. Har nyss bytt bussningar på min bakre krängningshämmare. Det är Ford racings väghållningskit. Hur hårt jag än spänner så blir det detta glappet i bussningen, är denna rörelse normal, bord det inte sitta hårdare? F5CA5492-46E4-4FFF-8D6C-6AA3440137A1.MOV
  12. har du ägt den? ser att den är ute på blocket nu igen, med ny huv och allt.
  13. Vet inte om man inbillar sig, svårt med såhär små marginaler men var ute med den senaste tunen ikväll och jag tycker att bilen drar riktigt bra! så nu ska de ändra lite i min performance tune också, sen är jag nöjd!
  14. Att ändra indata fungerade! Nu kan de läsa mina loggar. Fick en uppdaterad tune som de bad mig göra ett WOT test på ( wide open throttle) som jag gjorde och returnerade till dom. Den såg bra ut men de sa att de kunde ändra lite mer på den. Har nu fått tillbaka en reviderad tune som de vill att jag testar och återkommer med synpunkter. De får bli imorgon! hör av mig om hur det går.
  15. Tack för tips! ska ringa dit. Återkommer med svar
  16. Väcker denna gamla tråden. Sugen på att byta till 3.73 eller 4.10 i min 2012 Gt manuell låda någon som vet nån bra i Skåne som gör detta? Pris?
  17. Alltid bra att göra datalog, men blir mer viktigt om man moddat bilen en del, typ kompressor osv. De tunes jag fått är ju bara en mail tune. Jag skrev till dom vad jag hade för moddar och så gjorde de en tune efter det. Tycker det kunde vara intressant och se så den får bensin som den ska mm och om det går att förbättra den lite när de ser hur min bil går.
  18. Har en SCT X4 som jag köpte från BAMA och har fått mina tunes från dom och installerat i bilen. Tänkte nu att jag skulle göra datalog på detta och skicka tillbaka till dom så de kan kika på allt/förbättra/förändra nåt. När jag gjort en logg (använder mig av X4:an i bilen, min PC har kasst batteri) så kopplat jag in den i min dator, importerar filen och ska maila till dom. Problemet är att de inte kan öppna mina filer säger de. Jag mailade SCT direkt och förklarade och de sa: "Im not sure, but I think this error occurs when you send a data log and the recipient window os is running in another language. Both operating systems would need to be using the same language to view the data" Jag skickade detta till BAMA och de svarade: Is your operating system set to English or Swedish? I would double check that it's in English and try again. Tydligen så handlar detta om att när man läser in filen från X4:an till sin dator så gör den en Excel fil med massa siffror osv. Denna skickar man på mail till BAMA. Är den då satt på svenska så gör den decimaler av punkter i filen ( eller om det var tvärt om) vilket då gör att Amerikanarna inte kan läsa den. har provat att ändra detta under kontrollpanelen, byt tangentbord och andra indatametoder. Är det rätt?? Har sedan provat läsa in filen igen, och hoppas då att den blir på rätt språk så att säga så de kan läsa den..... Någon kunnig som vet? En annan fråga, måste man ha excel installerat på datorn för att kunna göra loggar och ta emot nya tunes? Mitt Office paket är avinstallerat och nu gör den bara en annan fil, tänker att detta kan ju inte spela nån roll? Mycket tacksam för hjälp med detta då jag håller på att bli tokig!
  19. Vad jag kan hitta på nätet så är det absolut inga problem med 275/60/15 på 15x10 fälg... finns det andra däck som man hade kunnat ha som är lite mer praktiska än mickey Thompson?utan att man använder sig av däck som ska sitta på SUV :ar ? Eller är det bara att gilla läget om man är ute efter den looken?
  20. Sitter och är småsugen på att köpa mig en ny uppsättning däck och fälgar att variera mina 20" fälgar med. Har kikat på dessa till bakhjulen: http://www.americanmuscle.com/forgestar-matteblack-f14drag-15x10-0514.html tillsammans med detta däck: http://www.americanmuscle.com/mickey-thompson-et-street-ss-275-60-15.html någon som vet hur de är godkända i Sverige? Eller om det finns bättre alternativ? kommer inte köra så mycket på bana, bilen kommer i princip bara gå på gatan. Gillar verkligen utseendet med 15" bak bara. Jag vet att man måste köpa till ett kit för att ändra infästningen på den bakre krängningshämmaren för att få på en 10" bred fälg, men däcken hade jag behövt hjälp och tips med Fram har jag tänkt mig: http://www.americanmuscle.com/matte-forgestarf14-19x9-0512.html med ett däck som passar denna fälgen. Har ställt frågan om de kan ordna fram 18" fälg för det finns på Forgestars hemsida men inte hos American muscle.
  21. Hur gör du med besiktning? är sugen på kompressor till min men lite osäker på vilket kit. Gillar edelbrocks stage 2 kit. Lätt att installera och ser nästan orginal ut. Man kanske hade kommit undan att besiktiga med det kittet :) prochargers är väl också relativt enkelt att montera vad jag kan läsa mig till?
  22. Kul! ska själv beställa grejer snart, det kliar i fingrarna. Uppdatera så mycket du orkar, alltid kul att kika på!
×
×
  • Create New...