Jump to content

camacho

Medlemmar
  • Inlägg

    10
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

camacho's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Grattis til din nya bil. Förstår att du "håller färgen". Har själv en svart GT som jag vill byta till en GT-500 i "din färg" men har inte hittat nån ännu, kollar vidare o under tiden får jag väl kolla in din bil.
  2. Eftermarknaden är fantastisk på våra Mustanger, men.... intressant e när det är en bil till salu på nätet, och som visar att bilen har vissa avvikelser från orginalet t.ex. öppet luftfilter, sänkningssats, nya headers etc. så verkar det som om säljaren "ber om ursäkt" för vad han gjort med bilen, och poängterar att "orginaldelarna finns" Kommentarer ??
  3. Köpa privat eller av handlare , eller kanske importera själv? Denna ständiga fråga är alltid aktuell, och det finns flera uppfattningar om detta bland mina vänner. 1. Köp av en auktoriserad handlare, säkert? finansiering, inbyte, garanti. 2. Handla privat på nätet, kontant. billigare ? garantier ? 3. Importera själv, mycke jobb ? betalning ? garantier ? Eftersom jag inte e nån stjärna på att handla bilar vore det kul om någon kunde haka på detta inlägg
  4. Tack för alla tips o synpunkter. It´s all about "social kompetens" Jag försöker igen.
  5. Om det va ett bra inlägg eller ej vet jag inte, men detta va mitt personliga intryck vid träffen och skulle egentligen hamna på den tidigare tråden som kallades "En RIKTIG Classicträff" och där meningarna gick kraftigt isär. Det kan ju finnas fler som tänker som jag. Som "ny" medlem och att komma in "rätt" i ett gammalt classic-gäng kan ibland kännas svårt.
  6. Jag va på en lokal-träff förra veckan, där jag kände mej "udda" Av 25 bilar va 24 "classic" jag åt min hamburgare o åkte hem då min närvaro inte kändes helt ok.
  7. Mel´s Drive In, Seal Beach låter ju faktiskt coolare än : Slagsta, Eskilstuna eller Sundbyberg... Varför inte, jag flyttar också, i alla fall på vintern
  8. Köpte min i januari -09, rostskyddsbehandlad och med dubbade vinterdäck på alu-fälgar. Bytte till sommarskor i april. Kör varje dag, tvättar tre ggr i veckan o har bilen i garage. Så har jag gjort i alla år med mina bilar. Sån e jag... bra eller korkat...kommentarer...
  9. Grattis, cool bil, hoppas vi syns i huvudstaden. Tveksam på om stripes e nån förhöjare. Montera lite ljud & power istället.
  10. Tjena. Har följt snacket om skatten. Grattis om du betalar 2367:- Själv har jag en GT/08, Coupé/Automat köpt av Exclusive Cars jan-09 och skall pröjsa 2865:-/år enligt Transportstyrelsen. Wired... Varför så olika? e de nån som vet ?
×
×
  • Create New...