Jump to content

Roffe62

Klubbmedlem
  • Inlägg

    86
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    1

Allt skrivet av Roffe62

  1. hej. om man behöver en drivaxel till en GT 2013, var letar man förslagsvis då.? (förutom att beställa utomlands då ) kan tilläggas att det inte är till mig utan till en jobbarkompis som säger att han letat men inte hittat nån.
  2. Roffe62

    Min Bil :)

  3. Hej. Bytt från en dålig holley 600 till en renoverad 500 (edelbrock) vi pratar om en 289'a i en ht66 Mitt problem just nu är att bilen går bra på tomgång och vid fullgas, men däremellan när jag kör på låg/svag gas går den "orent" Är byte av fjädrarna till nålarna lösningen? Flottörinställningen? Den ryker en del ( svart) vid gaspådrag. Inser att det kanske är svårt att svara på rent generellt men kanske det finns någon som upplevt samma problem o hittat lösningen på det. känns som den inte får den soppa den ska ha vid försiktigt gaspådrag men vid fullt gaspådrag är det inga problem förutom att jag tycker den ryker för mycket då. ( inte roligt ligga bakom en bil som min vid cruising om den fortsätter så) Tack på förhand för alla tips Rolf
  4. Fungerade alldeles utmärkt. tack för tipset :)
  5. tack för tipsen, ska prova det imorgon :)
  6. Försökt googla o läsa mig till momenten Aldrig gjort detta tidigare o kommit så långt att jag skruvat av de 4 bultarna bakom plattan för bromstrumman Vad måste jag göra mer för att få ut axeln?
  7. Hej. Söker tips på någon som är duktig på att byta framrutan med allt vad jobbet innebär (lister av o på igen t.ex.) Gäller en -66 HT I göteborgstrakten men kan tänka mig att röra mig många mil om det skulle behövas ( kanske en gräns vid 20 mil :) ) Rolf
  8. Hej. En bra mässa med massa fräcka och snygga fordon. Långt ifrån alla var mustanger och tyvärr måste man väll säga att just våran favorit mussen inte gjorde nått bra intryck ifrån sig. Fanns några att beskåda men vet med bestämdhet att det finns otroligt mycket finare exemplar än dem som fanns representerade på mässan. ( då menar jag inte dem i montern där det stod två nya) Tyvärr var väl inte representanterna i montern heller intresserade av att ge mustangen/ klubben ett ansikte. Besökte den två gånger innan nån ens prata med en och det visade sig att den personen inte ens var med i klubben. ? Kanske att den som mest av allt borde vara intresserad att prata med de medlemmar som finns i den klubb man leder inte visade nått större intresse var mest tråkigt. Men njöt av dagen. ?
  9. Roffe62

    Vinterbilen

  10. Roffe62

    07'a V6

    From the album: Vinterbilen

  11. Hej på er. Har problem med att min bensinmätare lever sitt eget liv. När jag startar bilen visar den (oftast i alla fall) nivån i tanken för att bara efter kanske 30 sekunders körning bara dö o visa noll. dock visar färddatorn fortfarande rätt så kör efter den när jag behöver tanka :) Någon annan som upplevt detta? Är alltså bara mätaren i intstrumentpanelen som dör. Bilen är en 07'a med sexan i.
  12. Nån som har, innan jag börjar leta, nån aning om var jag hittar avluftningen? Tack på förhand. Rolf
  13. Försöker vara noga med det ja, även om jag misslyckas ibland.
  14. Förutom att det är lag på bälte så antar jag du är singel utan barn om du väljer att åka utan bälte. Reserverar mig lite eftersom du faktiskt inte skrev att du kör utan bälte utan bara att plingandet stör dig.
  15. Fanns en del mussar där och jag och mina vänner bidrog med tre av dem. Blev ett stopp för matintag, pizza
  16. Fick just det omdömet , vansinnigt fin bil, av Peter Apelgren i färjkön ut till Orust idag. Den grabben vet vad han talar om .
  17. Skulle kunna gissa att den hade varit på träffen i tylebäck . Och på väg hem...
  18. Idioter säger jag. övertygad om att de samtliga har någon som kommer sakna dem om det händer nått.
  19. Besiktade bilen igår och fick just det, 0,6 i co halt. Är det några problem o köra med det, för motorn menar jag? eller borde man ha lite högre och i så fall varför? Vi pratar om en renoverad 289'a. Tacksam fär åsikter. Rolf
×
×
  • Create New...