Jump to content

dan_linden

Klubbmedlem
  • Inlägg

    11
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • CMC
    3990
  • Region
    Ö.Götaland

dan_linden's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Det blev Bilsport & Mc, entusiast försäkring tillslut. Deras försäkring passade mig bäst. 1605kr/år på värdet 95.000kr.
  2. Jag har kollat på lite olika entusiastförsäkringar (IF veteran, MHRF och Bilsport & MC). På IF måste man gå med i ytterligare en klubb (som är ansluten till dem) och max 500mil år så den är inte så intressant. Hos MHRF kostar det extra att inte ha originalfälgar (1150kr/år). Bilsport & MC (1605kr/år) verkar inte ha så strikta krav på användningen som MHRF (vill kunna ta bilen till jobbet ibland och även åka till affären). Men jag gillar MHRF:s arbete med bl.a bilkulturen så jag undrar vilka försäkringar ni har? //Dan
  3. Hej! Tänkte höra om någon besiktningsman till MHRF-Försäkringen kommer till Huskvarna folketspark imorgon (14/5)? Min bil blir 20 år nästa år och tänkte kolla om det skulle vara möjligt att få en MHRF-Försäkring på den då. // Dan 3990
  4. Jag har precis det däcket på min Mustang (245 35 19 och 235 35 19). De satt på när jag köpte bilen. Det är inget däck som jag själv hade valt. Tycker Michelin och Nokian är betydligt bättre, dyrare dock.
  5. Då var service gjord, oljetryckskontakten som det läckte olja ifrån bytt och rostskyddsbehandlad under :-) Nu är det bara en riktig tvätt kvar innan avställning för denna säsongen. Såg att höger inneskärm var trasig. Var hittar man en ny sådan? Är det E-bay som gäller som vanligt?
  6. Det var nu fyra år sedan jag sålde min sista Miata och lämnade klubben (har varit tomt utan sommarbil sedan dess....) Men Börje Engvall har jag träffat. Så han funderar på att överge sin Miata till förmån för en Musse? V8:a ljudet är ju underbart!
  7. Tack så mycket! Ser framemot klubbträffar nästa år. Imorgon blir det service och sedan är det dax för "vintervilan".
  8. Hej! Jag heter Dan, bor i Jönköping och är (sedan i juli) ägare till en Mustang GT Cab -95. Jag har haft flera Mazda Miata och var medlem i Miata klubben i 7 år. Nu när jag har två barn behövde jag en sommarbil med baksäte och har länge tittat på Mustang. Kollade först på flera 05-07 or men föll tillslut för denna mycket välvårdade och extra utrustade 95:an.
×
×
  • Create New...