Jump to content

BHE

Medlemmar
  • Inlägg

    80
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

BHE's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. MOS - de var ju riktigt snygga o diskreta. Pris och någon försäljare i Sverige?
  2. Har i Grufmans katalog hittat baklysen som verkar läckra (artnr 49123). De har "2010-års" stil. Någon på forumet som har erfarenhet av dessa och inkoppling. Jag har idag de EU-konverterade ljusen och undrar om dessa bara är plug-in eller om det krävs klipp o löd.
  3. ...tjenixen. Jag tar sats från norra Norrland och sladdar in med er någonstans på vägen ner. Beroende på vilken väg vi tar så ser vi var det blir (kartläsaren = frun, har vissa önskemål...), om inte annat vid Hyltena. Bra kartförslag. Håll utkik efter en Musse med en liten Luleå-flagga i antennen!
  4. ...en sak till. Du kan köpa GPS något billigare i USA, men jag rekomenderar att handla hemma med tanke på garantier, laddare, kartor mm.
  5. Hej! Köpte en TomTom 930 GO som jag haft de senaste två resorna till USA. Den senaste resan gick efter Route 66 och några övriga färder genom Texas, upp till Las Vegas och PCH 1 mellan LA och SF. Jag har varit mycket nöjd med GPS:en och om den inte finns än så borde den ha någon efterträdare. Den stora fördelen är att den även har Europakartorna med trafikkameror mm mm. Vilket märke man väljer är nästan helt oväsentligt. Att det blev TomTom var för att jag gillar deras layout och möjlighet till kartor över Nordamerika och Europa till rätt kurs.
  6. BHE

    Svensk-Norsk.

    ///////////Du fikk 15 rette av 15 mulige. Du hører med til de viderekomne. Gratulerer!////////// Hmm, börjar fundera om jag är "Krypto-norsk"...
  7. Inte kul. "They F**K you in the drivethru" är ju ett filmcitat som väl kan vara en bra liknelse. Osäkert med hur det funkar med universalgrejjor. Kan det påverka kontrollenheten i bilen? Ett tips kan ju vara att kolla med de som skrotar ut likadana bilar. Kika på Blocket o Bildelsbasen. http://www.blocket.se/uppsala/Mustang_V8_34111095.htm?ca=1_9&w=3 http://www.blocket.se/osby/Ford_Mustang_GT_I_Delar_20048842.htm?ca=1_9&w=3 Lycka till och meddela vad som händer...
  8. Jäpp, det blir en sväng dit, vilken bil det blir har jag inte riktigt bestämt än...
  9. Snyggt - Tjusigt - Propert!!! Men som du säger, bakljusen andas inte Mustang direkt. Grufman är ett bra val, det kommer att bli kanon. Jag är själv förtjust i riktiga glödlampor och inte i dioder...
  10. Börja inte tillverka eller sätta dit några falska skyltar, det kallas "Märkesförfalskning" och straffsatsen är böter eller fängelse. Finns att hitta i Brottsbalken 14 kap §7... Kan kosta mer än det smakar... Kolla med Transportstyrelsen hur man ska göra, finns säkert någon lösning. Har du någon trevlig bild på bilen? Vad e de för kärra?
  11. Kul, kan du lägga in en bild? Intressant lösning.
  12. BHE

    Damm

    Var hittar man dem?
  13. Stooooort grattis till köpet ända från Luleå! Snygg! Blir det Mustang-meet på High Chaparral i sommar?
  14. BHE

    Däckhjälp

    ...wow, gick inte att sluta se...
×
×
  • Create New...