Jump to content

Mustang-sally

Medlemmar
  • Inlägg

    31
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mustang-sally's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Tänkte nu om några dagar byta olja i automaten. Är det nått mer man bör tänka på vid lådan? 1.Finns det något filter till lådan?, det brukar ju finnas det till amerikanare. 2. Vilken oljekvalité ska man köra med och vad är oljemängden? Jag ska oxå skölja lådan först, dvs låta ett antal liter(10-15 liter) spola rent lådan. är det någon idé på dessa automater?
  2. 16W?? Men då var jag tvungen att gå ut och kolla..Och jag hade fel.. det är 21W wedgelampa du ska ha. Så här ser den ut. Ang armaturen skulle jag tänka mig att nån brytare till någon dörr inte fungerar som den ska.
  3. Nu är jag inte den som är den, men är det inte så att du måste programmera alla fjärrkontrollers samtidigt? nu går det inte att trycka på alla samtidigt, men det jag menar är att progga samtliga innan du drar av tändningen sista gången när du e klar.
  4. Fan är det bara jag som gillar EU baklysen? Polka polka!! Det märkliga i jag märkte från min Mustang som jag tog hem från Amerikat så hade dom redan satt blinkers i backljusen! kan det månne vara en Amerikan som gillar Europa? ingen aning. men det jag märkte från de helröda bakljusen att dom hade satt i en orange 18W wedge lampa i backljuset. Det kan vara att tänka på om så blinkerskretsen tror att en lampa är trasig och blinkar rapid..tror 18W som dem satt i för att elliminera detta problem.
  5. Det är det som är så fint med internet. Jag påstår absolut inte att du är oseriös, har aldrig påstått, kommer aldrig påstå. Däremot har jag rätt till att ifråga sätta något när jag själv inte vet. Iom att mitt golv inte har deformerats trots att jag har mina pallbockar på subframen tycker jag det lät konstigt bara, Men du har säkert rätt och jag kommer flytta dem senare ikväll. dock inte till tröskeln för jag tror mina pallbockar gör större skada där än på subframen rent plåtmässigt. Ska se om jag kan lägga emellan ett grafitblock från jobbet iofs.
  6. Exakt där har jag satt mina pallbockar, och nu efter 2 månader har varken bottenplattan eller pallbockarna deformerats..
  7. Jag blev tvungen att gå ut och kolla var mina pallbockar var placerade. Hittar inga "domkraftfästen" på tröskellådan, det som skulle kunna likna domkraftfästen är ser ju plåten vekare ut än någonsin. där vågade jag inte ställa pallbockarna. Längstgående genom hela bilen finns rambalkarna(fyrkantsprofil), dom såg ut att vara garanterade fordonsvikten gånger 3, där borde det inte vara några som helst problem att palla på.. Är det plåten ut efter sidorna mot hjulet där undre stödbalken som håller bärarmarna, är det där du menar man inte kan lyfta i?? stödbalken är ju bultad där. låter helt otroligt att montera en stödbalk i enkelplåt mot golvet. Är det någon som sitter inne med illustration var domkraftfästena finns så man vet vad ni menar? samt kanske en bild där man INTe kan placera pallbockar.
  8. Precis, jag har pallat upp min bil inför de 5-6 månader som den står avställd, tror inte däcken tar stor skada. Men det är ju inget roligt att behöva njurbälte i 2 veckor innan "morgonsulan" försvinner. Råder dig till att köpa pallbockar typ biltema och låta den stå fritt med hjulen.Går inte det kanske du har några andra hjul kanske? som kan sitta på under vintern!
  9. Ser kanske ut som din färg, vad tror du?
  10. Jag har nån silver metallic. Fan det går inte att tyda produktplåten, så förargligt. skitsamma vad jag har för däck eller inredningsfärg för det är det enda jag kan läsa ut..trött blir man. använder jag hökögonen så "tror" jag att det står TL..hmm.. UI ser det oxå ut som haha. ja shit! man får väl ringa runt lite dådå..
  11. Aaah shit, jag skulle lämna in lite front,bak och kjolar till lack, och tänkte kolla upp färgkoden. Ser till min förbannelse att etiketten i dörrstolpen är skadad! haha finns det något annat ställe i bilen där man ser external paint?
  12. Databoxen har ett inbyggt överspänningsskydd likt en intern säkring, för det kan ju hända att det blir kortis i en lampa t.ex, och då ska ju inte databoxen gå sönder heller. Jag tror inte det är fel på databoxen i detta läget. Använda backljuset som blinkers? hur är det kopplat idag då? det är riktigt svårt att tala om exakt hur man gör om jag inte vet hur det är kopplat idag. Ang fjärrkontrollen så låser iaf min upp passagerar dörren om jag trycker 2 gånger på fjärren, fösta gången låser den upp förardörren, 2:a trycket passdörren. Gör den inte det så tror jag på vajkalle i dörrlås eller kabelbrott.
  13. Ja, jag köpte min Mustang i oktober, ställde av den 3 dar innan snön kom, körde den väl från och till besiktningen i slutet av oktober endast. nu står den upp pallad i garaget, Det som kommer hända i vinter är följande: Ny roligare stötfångare bak och spoiler fram som är inne på lack. Ferrita avgassystem ska monteras. Stor service på motor och låda. Ljudsystemet uppgraderas. Montering av div diodljus. Sänkfjädrar som ska sänka 2 tum. Lackförseglas. Typ det ska hinnas med. För övrigt har jag häcken full av andra bilprojekt samt hempyssel. tiden kommer räcka till men det är knappt. hehe. Det är den första Mustangen jag ägt och jag är JÄVLIG glad att bilen inte är så "avancerad" som europabilarna jag skruvat/ägt med tidigare, med CAN och skit mjukvaror.. blä!
×
×
  • Create New...