Jump to content

Check

Medlemmar
  • Inlägg

    23
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About Check

  • Födelsedag 1978-11-30

Check's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hej, har varit lite seg med att ladda upp några bilder sen vi kom hem, men här kommer några i alla fall. Det blev 450mil på 18 dagar i en Mustang cab som gått 60mil då vi hämta den, det var nya v6an i den på 304hk, den gick riktigt fint och med lite lägre förbrukning än min egen GT.
  2. Tja AJ, Kiwi funkar jättebra, har jailbreakt iPhonen så jag har laddat hem dom flesta appar som stöder WiFi Kiwi, men bäst tycker jag att Rev från DevToaster funkar, man kan ju få upp och släcka felkoder med den, samt se dom motorvärden. Funderar dock på att skaffa en iPad och hållare till bilden så att man kan ha alla motorvärden uppe på, är ju lite större skärm än på telefonen. Länk till programmet http://www.devtoaster.com/products/rev/
  3. Tja AJ, Kiwi funkar jättebra, har jailbreakt iPhonen så jag har laddat hem dom flesta appar som stöder WiFi Kiwi, men bäst tycker jag att Rev från DevToaster funkar, man kan ju få upp och släcka felkoder med den, samt se dom motorvärden. Funderar dock på att skaffa en iPad och hållare till bilden så att man kan ha alla motorvärden uppe på, är ju lite större skärm än på telefonen. Länk till programmet http://www.devtoaster.com/products/rev/
  4. Jag köpte en Diablosport Predator då jag var i Las Vegas i april i år, betalade 320dollar, blev rätt så billigt då dollarn var under 6.20. Dn fungerar klockrent, inte den flashigaste displayen, men jag var mer ute efter att få bilen tunad bara. Leka kan jag göra med iPhonen och WiFi Kiwi dongeln som man kopplar in i OBD-uttaget.
  5. Var ute och kollade lite mer ingående nu, verkar vara själva tempmätaren som strular, kylvattnet är bara ljummet då den visar på rött. Provade att slå på ACn och då startar kylfläkten. Då jag slår av bilen så går dom andra 3 mätarna (olja,bensin,batteri) och lägger sig i botten medans tempmätaren stannar i mitten ungefär, så när bilen går i normal drifttemp så går tempmätaren upp på rött medans den borde stå i mitten nånstans.
  6. Har du kommit fram till vad det var ? Fick precis samma fel på min -05 Mustang GT idag, tempmätaren gick upp mot rött och jag gick ut och kollade och då går ej kylfläkten, säkringen är hel.
  7. Har du kommit fram till vad det var ? Fick precis samma fel på min -05 Mustang GT idag, tempmätaren gick upp mot rött och jag gick ut och kollade och då går ej kylfläkten, säkringen är hel.
  8. Imorgon åker vi ! Dollarn ligger ju på rätt nivå nu, så vi får se om man kanske har med sig ett kompressorkit hem :-)
  9. Tror nog att jag köper tunern då jag är i Californien, då slipper man ju frakt och moms.
  10. Trevligt att det blir båda delarna, det verkar som om det blir det för min del också ! :-)
  11. Nu är hyrbilen bokad, blir först 3-4 dagars slappande i Las Vegas då vi kommer fram, sen ska jag hämta upp hyrbilen som vi ska ha i 14 dagar. Det blev en cabriolet, en Chrysler Sebring eller Mustang, så vi får se då vi kommer dit vad dom har för nån inne och vilka extra försäkringar som dom ska försöka att lura på oss. Vi gjorde en liknande resa i Florida för 2 år sedan, då lurade tjejen bakom disken på oss några extra försäkringar då jag skulle hämta ut bilen, så det blev en dryg tusing dyrare än vad jag hade bokat för. Ska vara med vaksam med sånt denna gång. I Florida hyrde vi en Pontiac G6, så det blir intressant att se nu om det är roligare att åka runt i en cab istället.
  12. Tack för alla svar. Lope: Ca 3 veckor ska vi vara där, kustvägen mellan LA och SF verkar ju vara ett måste, hört många som säger den är fin. Sen blir det nog en sväng till Grand Canyon med och nån annan natoanalpark med.
  13. Hej, har bokat semesterresa till Las Vegas i början av April, vi ska köra hyrbil imellan Las Vegas-Los Angeles-San Fransisco. Är det nån här som har nåt bra tips på saker att se däromkring ? Hörde en kompis som berättade att Shelby ska ha sin fabrik ungefär 1 timmes bilresa utanför Las Vegas, samt att det ska finna nåt Mustang-museum i själva Las Vegas,det kan ju vara sevärt. Finns det nån bana däromkring där man kan få hyra nån Corvette eller liknande och prova sladda runt lite ? Mvh Jimmy
  14. Tack så mycket för svaren. Kanske lugnar mig med att beställa nåt begagnat då. Har ändå bokat en semestertripp till Las Vegas / Los angeles i april, så det kanske är lika bra att passa på att köpa en tuner då man ändå är på plats där. Nån som vet om det finns några bra tillbehörsbutiker runt Las Vegas där man kan hitta lite roliga grejor till Mustangen ? Är väl bara att ta ur den ur förpackningen och ta den i resväskan hem så slipper man väl betala moms på den. Mvh Jimmy
  15. Vågar man köpa en begagnad SCT eller Diablo Tuner på Ebay ? Är dom låsta på nåt sätt så att dom bara går att använda på ett visst antal bilar eller går det att flytta runt dom mellan bilar hur som helst ? Hur noga är det att den är till rätt årsmodell, skiljer det nånting i motorprogramvara mellan t.ex en -05 eller en -07 Mustang GT ? // Jimmy
×
×
  • Create New...